Million Dollar Chocolate Bar 57 g
Million Dollar Chocolate Bar 57 g
  Million Dollar Chocolate Bar 57 g
  Million Dollar Chocolate Bar 57 g

  Million Dollar Chocolate Bar

  57 g
  Ikke på lager
  21,95 kr.
  Inkl. moms

  Giv et smil og lækker chokolade som gave med disse chokoladeplader fra Bartons, som ligner 1 million dollars. Mælkechokolade, som ligner en million giver udtrykket: Rig på smag en helt ny betydning! Disse cremede mælkechokoladeplader er indpakket i papir, hvorpå der er printet en million dollar-seddel, og den ser ægte ud med Frihedsgudinden i midten. Fantastisk at give, hvis du skal takke en person en million gange eller, som slik til at komme i julesokken til børnene eller måske til festen på arbejdet. Sjov og lækker!

  Ingredienser
  MÆLKechokolade, sukker, chokolade, kakaosmør, SOJAlecithin [E322], vanilje
  Allergener (indeholder)
  Mælk, Soja
  Allergener (kan indeholde)
  Glute​n, Æg, Nødder, ​Jordnødder
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2055 KJ / 491 Kcal. Protein: 7 g. Kulhydrat: 61,4 g. -heraf sukkerarter: 56,1 g. Fedt: 28,1 g. -heraf mættede fedtsyrer: 17,5 g. Kostfibre: 3,5 g. Salt: 0,2 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken