Milky Way Magic Stars 33 g
Milky Way Magic Stars 33 g
Milky Way Magic Stars 33 g
Milky Way Magic Stars 33 g
  Milky Way Magic Stars 33 g
  Milky Way Magic Stars 33 g
  Milky Way Magic Stars 33 g
  Milky Way Magic Stars 33 g

  Milky Way Magic Stars

  33 g
  På lager
  11,95 kr.

  (362,12 kr. kg)

  Inkl. moms

  Denne pose med Mars Milky Way Magic Stars 33g tager den klassiske Milky Way-smag og pakker den om i praktiske mundrette bidder - perfekte til deling med venner og familie. Disse lækre stjerner, der egentlig er beregnet til børn, er også en syndig fornøjelse for mange voksne, og de er ideelle, når man er slikken, mens man hygger sig foran fjernsynet om aftenen! Uden tilsatte farvestoffer eller konserveringsmidler.

  Varebetegnelsen
  Mælkechokoladestykker
  Ingredienser:
  sukker, kakaosmør, skummetMÆLKspulver, kakaomasse, vallepulver (fra MÆLK), LAKTOSE, MÆLKefedt, emulgator: SOJA lecithin, natural vanilje extract
  Allergener (indeholder)
  Mælk, Soja
  Allergener (kan indeholde)
  ​Jordnødder, Nødder
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Tilsætningsstoffer
  Ingen kunstige farvestoffer, Ingen kunstige konserveringsmidler
  Farve
  Brun
  Tema
  Mors dag, Tak, Valentinsdag
  Smag
  Chokolade
  Chokoladetype
  Mælkechokolade
  Nettovægt
  33 g
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2330 KJ / 559 Kcal. Protein: 6,4 g. Kulhydrat: 54,2 g. -heraf sukkerarter: 53,6 g. Fedt: 34,7 g. -heraf mættede fedtsyrer: 21,5 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,2 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  22-08-2021

  Batchkode :

  103D1JAN52 07:59

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken