MilkyWay Fudge 2 Bars 85.1 g
MilkyWay Fudge 2 Bars 85.1 g
MilkyWay Fudge 2 Bars 85.1 g
  MilkyWay Fudge 2 Bars 85.1 g
  MilkyWay Fudge 2 Bars 85.1 g
  MilkyWay Fudge 2 Bars 85.1 g

  Milky Way Fudge 2 Bars

  85.1 g
  På lager
  29,95 kr.
  Inkl. moms

  Nyd den skønne kombination af mælkechokolade, cremet karamel og nougat. Dette er en chokoladebar i delestørrelse, og med to barer i hver pakke. Lækker mælkechokolade, nougat og cremet karamel. Pak en af disse chokoladebarer af fornuftig størrelse med i madpakken, så du kan give dig selv en distraherende, lækker eftermiddagssnack.

  Ingredienser
  MÆLKechokolade, sukker, kakaosmør, skummetMÆLK, chokolade, LAKTOSE, MÆLKefedt, SOJAlecithin [E322], kunstige aromastoffer, majssirup, delvist hydrogeneret palmekerneolie, palmeolie, kakaopulver, salt, ÆGGEhvide, naturlige aromaer
  Allergener (indeholder)
  Mælk, Æg, Soja
  Allergener (kan indeholde)
  ​Jordnødder
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid, Fri for Lupin
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Mærkninger
  Kosher
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1849 KJ / 442 Kcal. Protein: 4,7 g. Kulhydrat: 69,8 g. -heraf sukkerarter: 58,1 g. Fedt: 18,6 g. -heraf mættede fedtsyrer: 11,6 g. Kostfibre: 2,3 g. Salt: 0,35 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  31-10-2021

  Batchkode :

  032EBNMK06 18:16

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken