Milky Way Crispy Rolls 25 g
Milky Way Crispy Rolls 25 g
Milky Way Crispy Rolls 25 g
Milky Way Crispy Rolls 25 g
Milky Way Crispy Rolls 25 g
Milky Way Crispy Rolls 25 g
Milky Way Crispy Rolls 25 g
Milky Way Crispy Rolls 25 g

Milky Way Crispy Rolls

25 g
1 Anmeldelser
Der er desværre ikke nok varer på lager
9,95 kr.

(398,00 kr. kg)

Inkl. moms

Vaffelkiksestænger overtrukket med mælkechokolade (30%) og med let pisket fyld (45%). Milky Way-baren, som har været en sikker familiefavorit gennem årtier, har let pisket fyld i midten og er overtrukket med dejlig mælkechokolade. Op med humøret og mor dig med Milky Way! Milky Way Crispy Rolls-baren, som har været en sikker familiefavorit gennem årtier, har let pisket fyld i midten og er overtrukket med dejlig mælkechokolade. Op med humøret og mor dig med Milky Way Crispy Rolls! Vaffelkiksestænger overtrukket med mælkechokolade (30%) og med let pisket fyld (45%).

Ingredienser
sukker, skummetMÆLKspulver, palmeolie, HVEDEmel, LAKTOSE, kakaosmør, kakaomasse, MÆLKefedt, vallepulver (fra MÆLK), palmefedt, SOJAlecithin [E322], kakao, salt, naturlig vanilje ekstrakt
Allergener (indeholder)
Soja, Mælk, Glute​n
Allergener (kan indeholde)
Nødder
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Tyskland
Mærkninger
Egnet for vegetarer
Farve
Blå, Brun
Smag
Chokolade
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 2143 KJ / 512 Kcal. Protein: 7,4 g. Kulhydrat: 63,8 g. -heraf sukkerarter: 53,9 g. Fedt: 24,9 g. -heraf mættede fedtsyrer: 17,8 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,29 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

Jeg elsker absolut disse
Jeg elsker absolut disse chokolade, og hvergang jeg besøger ikiosk så køber jeg altid nogen. Vi har Milky Way chokolade barer i Danmark, bare ikke de virkelig lækker Crispy Rolls som ikiosk har.
d.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.