Milky Way Crispy Rolls 25 g
Milky Way Crispy Rolls 25 g
Milky Way Crispy Rolls 25 g
  Milky Way Crispy Rolls
  Milky Way Crispy Rolls 25 g
  Milky Way Crispy Rolls 25 g
  Milky Way Crispy Rolls 25 g
  Milky Way Crispy Rolls

  Milky Way Crispy Rolls

  1 Anmeldelser
  5 Pack - 125 g
  Ikke på lager
  29,95 kr.

  (239,60 kr. kg)

  Inkl. moms

  Milky Way-baren, som har været en sikker familiefavorit gennem årtier, har let pisket fyld i midten og er overtrukket med dejlig mælkechokolade. Op med humøret og mor dig med Milky Way! Milky Way Crispy Rolls-baren, som har været en sikker familiefavorit gennem årtier, har let pisket fyld i midten og er overtrukket med dejlig mælkechokolade. Op med humøret og mor dig med Milky Way Crispy Rolls! Vaffelkiksestænger overtrukket med mælkechokolade (30%) og med let pisket fyld (45%).

  Varebetegnelsen
  Vaffelkiksestænger overtrukket med mælkechokolade og med let pisket fyld
  Ingredienser:
  sukker, skummetMÆLKspulver, palmekerneolie, HVEDEmel (14%), LAKTOSE, kakaosmør, kakaomasse, MÆLKefedt, vallepulver (fra MÆLK), palmefedt, emulgatorer: SOJA lecithin, fedtreduceret kakao, salt, naturlig vanilje ekstrakt
  Allergener (indeholder)
  Soja, Mælk, Glute​n
  Allergener (kan indeholde)
  Nødder
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Tyskland
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Tilsætningsstoffer
  Ingen kunstige farvestoffer, Ingen kunstige smagsstoffer, Ingen kunstige konserveringsmidler
  Farve
  Brun
  Smag
  Chokolade
  Chokoladetype
  Mælkechokolade
  Nettovægt
  125 g
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2143 KJ / 512 Kcal. Protein: 7,4 g. Kulhydrat: 63,8 g. -heraf sukkerarter: 53,9 g. Fedt: 24,9 g. -heraf mættede fedtsyrer: 17,8 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,29 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  Jeg elsker absolut disse
  Jeg elsker absolut disse chokolade, og hvergang jeg besøger ikiosk så køber jeg altid nogen. Vi har Milky Way chokolade barer i Danmark, bare ikke de virkelig lækker Crispy Rolls som ikiosk har.
  d.

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken