Milka Oreo 37 g
Milka Oreo 37 g
  • -50%
Milka Oreo 37 g
Milka Oreo 37 g

Milka Oreo

37 g
På lager
4,98 kr. 9,95 kr. -50%
Inkl. moms

Milka Oreo er en skøn og genial sammensætning af to af dine yndlingsprodukter! En lækker Milka Alpine mælkechokolade-bar med knasende stykker af Oreo-kiks. Fabelagtig!

Ingredienser
sukker, palmeolie, HVEDEmel, kakaosmør, skummetMÆLKspulver, vallepulver (fra MÆLK), kakao, fedtreduceret kakaopulver, HVEDEstivelse, SOJAlecithin [E322], emulgator (solsikkelecithin), glukose-fruktosesirup, kaliumcarbonat [E501], ammoniumcarbonat (hjortetaksalt) [E503], natriumhydrogencarbonat [E500], salt, aromaer, HASSELNØDDER, glukosesirup
Allergener (indeholder)
Glute​n, Mælk, Soja, Nødder
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Polen
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 2286 KJ / 548 Kcal. Protein: 5,6 g. Kulhydrat: 56 g. -heraf sukkerarter: 49 g. Fedt: 33 g. -heraf mættede fedtsyrer: 19 g. Kostfibre: 1,6 g. Salt: 0,52 g.
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

Sporbarhed:

Bedst før :

09-10-2020

Batchkode :

OSK0900233 04:09

iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken