McVitie's Nibbles Milk Chocolate Digestives Bites

120 g
Der er desværre ikke nok varer på lager
24,95 kr.
Inkl. moms

McVities Digestives Milk Chocolate Nibbles er den gumlelige, knasende og fyldige chokoladesnack, der kombinerer to fantastiske snacks – småkager og mælkechokolade! Disse sprøde småkagekugler, som er lavet af lækre Digestives-kiks, er taget et skridt videre og overtrukket med dekadent chokolade, som forvandler den til en sød snack, som er umulig at slå. Nyd disse bidder imens, du slapper af med venner til filmaften.

Ingredienser
MÆLKechokolade, sukker, kakaosmør, kakaomasse, skummetMÆLK, valle, smørfedt (fra MÆLK), vegetabilsk fedtstof, sheasmør, palmefedt, SOJAlecithin [E322], polyglycerolpolyricinoleat [E476], naturlige aromaer, HVEDEmel, calciumcarbonat [E170], jern, Niacin (B3-vitamin), thiamin (vitamin B1), vegetabilsk olie, palmeolie, arabisk gummi [E414], dextrose, invertsukkersirup, natriumhydrogencarbonat [E500], salt, sodium ben, glukose-fruktosesirup
Allergener (indeholder)
Mælk, Glute​n, Soja
Allergener (kan indeholde)
Æg, Nødder, ​Jordnødder
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Storbritannien
Mærkninger
Egnet for vegetarer
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 2107 KJ / 503 Kcal. Protein: 6,8 g. Kulhydrat: 62,3 g. -heraf sukkerarter: 42,3 g. Fedt: 24,5 g. -heraf mættede fedtsyrer: 13,6 g. Kostfibre: 2,8 g. Salt: 0,61 g.
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.