McVitie's Nibbles Milk Chocolate Digestives Bites 120 g

  McVitie's Nibbles Milk Chocolate Digestives Bites

  120 g
  På lager
  29,95 kr.
  Inkl. moms

  McVities Digestives Milk Chocolate Nibbles er den gumlelige, knasende og fyldige chokoladesnack, der kombinerer to fantastiske snacks – småkager og mælkechokolade! Disse sprøde småkagekugler, som er lavet af lækre Digestives-kiks, er taget et skridt videre og overtrukket med dekadent chokolade, som forvandler den til en sød snack, som er umulig at slå. Nyd disse bidder imens, du slapper af med venner til filmaften.

  Ingredienser
  MÆLKechokolade, sukker, kakaosmør, kakaomasse, skummetMÆLK, valle, smørfedt (fra MÆLK), vegetabilsk fedtstof, sheasmør, palmefedt, SOJAlecithin [E322], polyglycerolpolyricinoleat [E476], naturlige aromaer, HVEDEmel, calciumcarbonat [E170], jern, Niacin (B3-vitamin), thiamin (vitamin B1), vegetabilsk olie, palmeolie, arabisk gummi [E414], dextrose, invertsukkersirup, natriumhydrogencarbonat [E500], salt, sodium ben, glukose-fruktosesirup
  Allergener (indeholder)
  Mælk, Glute​n, Soja
  Allergener (kan indeholde)
  Æg, Nødder, ​Jordnødder
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2107 KJ / 503 Kcal. Protein: 6,8 g. Kulhydrat: 62,3 g. -heraf sukkerarter: 42,3 g. Fedt: 24,5 g. -heraf mættede fedtsyrer: 13,6 g. Kostfibre: 2,8 g. Salt: 0,61 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  01-01-2022

  Batchkode :

  T1056

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken