Knoppers Nussriegel 40 g
Knoppers Nussriegel 40 g
Knoppers Nussriegel 40 g
Knoppers Nussriegel 40 g
Knoppers Nussriegel 40 g
Knoppers Nussriegel 40 g

Knoppers Nussriegel

40 g
1 Anmeldelser
9,95 kr.

(248,75 kr. kg)

Inkl. moms

Klokken halv fem i Tyskland. Det er der, hvor rigtige Knoppers mødes med en ekstra portion knasende hasselnødder og dernæst bliver indpakket i delikat, smeltet mælkechokolade. Knoppers Nussriegel er ikke kun lækkert som en morgenmadssnack, men også når den lille sult melder sig.

Allergener (indeholder)
Mælk, Nødder, Glute​n, Soja
Allergener (kan indeholde)
​Jordnødder, Æg
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Tyskland
Smag
Karamel
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

Som en knoppers... MEN BEDRE!
Forestil dig en alm knoppers, og så med karamel mødeblanding ovenpå, og dyppet i chokolade. Det er ca. hvad denne bar er! Psykopat fråderen, og jeg skal helt klart have flere i fremtiden!
d.

Sporbarhed:

Bedst før :

19-08-2019

Batchkode :

SE22S

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.