Knoppers Nussriegel 40 g
Knoppers Nussriegel 40 g
Knoppers Nussriegel 40 g
  Knoppers Nussriegel 40 g
  Knoppers Nussriegel 40 g
  Knoppers Nussriegel 40 g

  Knoppers Nussriegel

  1 Anmeldelser
  40 g
  Ikke på lager
  9,95 kr.
  Inkl. moms

  Klokken halv fem i Tyskland. Det er der, hvor rigtige Knoppers mødes med en ekstra portion knasende hasselnødder og dernæst bliver indpakket i delikat, smeltet mælkechokolade. Knoppers Nussriegel er ikke kun lækkert som en morgenmadssnack, men også når den lille sult melder sig.

  Ingredienser
  sukker, HASSELNØDDER, vegetabilsk fedtstof, palmefedt, sheasmør, glukosesirup, SØDMÆLKspulver, kakaosmør, skummetMÆLKspulver, sødet kondenseret MÆLK, HVEDEmel, kakaomasse, fuldkornsHVEDEmel, kakao, sorbitol/sorbitolsirup [E420], kærneMÆLK, LAKTOSE, smørfedt (fra MÆLK), fløde, valle, smør, SOJAlecithin [E322], salt, HVEDEstivelse, melasse (sukkerrør), naturlige aromaer, natriumhydrogencarbonat [E500], carrageenan [E407], naturlig vanilje ekstrakt
  Allergener (indeholder)
  Mælk, Nødder, Glute​n, Soja
  Allergener (kan indeholde)
  ​Jordnødder, Æg
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid, Fri for fisk
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Tyskland
  Smag
  Karamel
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2333 KJ / 535 Kcal. Protein: 8,4 g. Kulhydrat: 52,3 g. -heraf sukkerarter: 38,8 g. Fedt: 31,8 g. -heraf mættede fedtsyrer: 14,4 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,35 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  Som en knoppers... MEN BEDRE!
  Forestil dig en alm knoppers, og så med karamel mødeblanding ovenpå, og dyppet i chokolade. Det er ca. hvad denne bar er! Psykopat fråderen, og jeg skal helt klart have flere i fremtiden!
  d.

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken