Kit Kat Rich Rum Raisin Cranberry & Almond 102 g
Kit Kat Rich Rum Raisin Cranberry & Almond 102 g
Kit Kat Rich Rum Raisin Cranberry & Almond 102 g
  Kit Kat Rich Rum Raisin Cranberry & Almond 102 g
  Kit Kat Rich Rum Raisin Cranberry & Almond 102 g
  Kit Kat Rich Rum Raisin Cranberry & Almond 102 g

  Kit Kat Rich Rum Raisin Cranberry & Almond

  102 g
  Ikke på lager
  89,95 kr.
  Inkl. moms

  Disse lækre nye Kit Kat-is med rom/rosin er inspireret af de luksuriøse Kit Kats fra Kit Kats chokoladefabrik i Tokyo, og de vil med garanti tilfredsstille dig. De er toppet med tørrede tranebær og mandler for at tilføje ekstra sprødhed og en eksplosion af smag. Alle dine sanser vil helt sikkert blive tilfredsstillet af den lækre aroma, smag og det visuelle udtryk af disse luksuriøse Kit Kats.

  Ingredienser
  chokolade, sukker, LAKTOSE, palmeolie, SØDMÆLKspulver, kakaosmør, HVEDEmel, tranebærjuice faststoffer, mandel, lakridsekstrakt, dextrin [E1400], fløde, gær, kakaopulver, kakaomasse, aromaer, natriumhydrogencarbonat [E500]
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Mælk
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Japan
  Smag
  Tranebær
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2293 KJ / 548 Kcal. Protein: 4,1 g. Kulhydrat: 64 g. -heraf sukkerarter: 34 g. Fedt: 30 g. -heraf mættede fedtsyrer: 6,8 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,14 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken