Kit Kat Raspberry 12 pack - 135 g
Kit Kat Raspberry 12 pack - 135 g
  Kit Kat Raspberry 12 pack - 135 g
  Kit Kat Raspberry 12 pack - 135 g

  Kit Kat Raspberry

  1 Anmeldelser
  12 pack - 135 g
  Ikke på lager
  59,95 kr.
  Inkl. moms

  Forbered dig på et brag af umiskendelig hindbærsødhed med Nestles hindbær Kitkats. Den hindbærfyldte chokolade, der omgiver hver af disse mini Kitkats i en pose, lige til at dele ud af, er mere end delikat og mindre overvældende sød i forhold til andre snacks med hindbærsmag. Det gør den ideel til voksne smagsløg (selvom børn også lader til at elske dem)

  Ingredienser
  chokolade, palmeolie, sukker, LAKTOSE, SØDMÆLKspulver, kakaosmør, HVEDEmel, salt, hindbær, gær, kakaopulver, kakaomasse, skummetMÆLK, rødbedefarve [E162], forsuringsmiddel, aromaer, natriumhydrogencarbonat [E500]
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Mælk
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Japan
  Smag
  Hindbær
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2368 KJ / 566 Kcal. Protein: 3,9 g. Kulhydrat: 48 g. -heraf sukkerarter: 44 g. Fedt: 34 g. -heraf mættede fedtsyrer: 4,4 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,03 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  såå god
  Disse hindbær kit kats er så gode !!! De er min nye favorit! Jeg har prøvet jordbær kit kat fra ikiosk, men det her er de bedste!!! Fantastisk produkt! Bestilte en temmelig stor ordre fra ikiosk med japansk lækkerier og modtog kassen med raspberry kit kats på bare 2 dage! Formidabelt! Perfekt til julen! Kan ikke få nok!
  d.

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken