Kit Kat Koi Matcha Strong Green Tea 12 pack - 128 g
Kit Kat Koi Matcha Strong Green Tea 12 pack - 128 g
  Kit Kat Koi Matcha Strong Green Tea 12 pack - 128 g
  Kit Kat Koi Matcha Strong Green Tea 12 pack - 128 g

  Kit Kat Koi Matcha Strong Green Tea

  12 pack - 128 g
  Ikke på lager
  59,95 kr.
  Inkl. moms

  Til dem der er til stærkere bryg, byder vi på en helt igennem tilfredsstillende lækkerbisken med denne nye version af matcha Kitkat. Lavet med tyk, høj kvalitets matcha fra Uji, Kyoto, er Kitkats varemærke, sprøde vafler omgivet af chokolade, blevet fyldt med dobbelt så meget uji matcha end tidligere udgaver for at opnå en mørkere, modigere smag.

  Ingredienser
  chokolade, sukker, LAKTOSE, palmeolie, SØDMÆLKspulver, kakaosmør, HVEDEmel, matcha grøn te pulver, gær, kakaopulver, kakaomasse, kunstige farvestoffer, natriumhydrogencarbonat [E500], aromaer
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Mælk
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Japan
  Farve
  Grøn
  Smag
  Grøn Te
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2406 KJ / 575 Kcal. Protein: 4 g. Kulhydrat: 58 g. -heraf sukkerarter: 0 g. Fedt: 4 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0,1 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,05 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken