Kit Kat Crisp Wafer Strawberry Flavor 42 g

Kit Kat Crisp Wafer Strawberry Flavor

42 g
15,95 kr.

(379,76 kr. kg)

Inkl. moms

Denne bar, som kun fås i en begrænset periode, er inspireret af jordbærmarkerne i Californien, og kombinerer den lette, knasende vaffel med pralinefyld og jordbærcreme. Den er en del af vores serie med varianter fra Amerika, og giver et skønt afbræk fra det almindelige. Når du har brug for en snack med knas, så se efter KIT KAT Crisp Wafer Bars med smag af Californien!

Sprød, knasende vaffel med pralinefyld og blød jorbærcreme.

Allergener (indeholder)
Glute​n, Soja
Allergener (kan indeholde)
​Jordnødder
Advarsel
* Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
Oprindelsesland
USA
Smag
Jordbær
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

Sporbarhed:

Bedst før :

30-04-2019

Batchkode :

37F042

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.