Kinder Happy Hippo 20.7 g
Kinder Happy Hippo 20.7 g
Kinder Happy Hippo 20.7 g
Kinder Happy Hippo 20.7 g
Kinder Happy Hippo 20.7 g
Kinder Happy Hippo 20.7 g
Kinder Happy Hippo 20.7 g
Kinder Happy Hippo 20.7 g

Kinder Happy Hippo

20.7 g
1 Anmeldelser
6,95 kr.

(335,75 kr. kg)

Inkl. moms

Kinder Happy Hippo er en sprød, flodhesteformet kiks med dobbelt cremefyld. Sprød vaffelkiks med fyld af mælk og hasselnødder.

Ingredienser
sukker, vegetabilsk fedtstof, palmefedt, sheasmør, skummetMÆLKspulver, HASSELNØDDER, HVEDEmel, SØDMÆLKspulver, vallepulver (fra MÆLK), HVEDEstivelse, SOJAlecithin [E322], solsikkeolie, valleproteiner (MÆLK), natriumhydrogencarbonat [E500], ammoniumcarbonat (hjortetaksalt) [E503], salt, vanillin, fedtreduceret kakaopulver
Allergener (indeholder)
Glute​n, Mælk, Nødder, Soja
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Storbritannien
Tema
Baby Shower, Mors dag
Smag
Chokolade
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 2471 KJ / 593 Kcal. Protein: 6,7 g. Kulhydrat: 53,6 g. -heraf sukkerarter: 45,1 g. Fedt: 38,6 g. -heraf mættede fedtsyrer: 17,6 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,264 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

Det er den bedste
Det er den bedste chokolade flodhest i verden. Helt sikkert. Jeg delte et par på kontoret og alle var vilde med dem og ville se hvor man kunne bestille dem.
d.

Sporbarhed:

Bedst før :

14-08-2019

Batchkode :

L024MG-J 8

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.