Hersheys Milk Duds 141 g
Hersheys Milk Duds 141 g
Hersheys Milk Duds 141 g
Hersheys Milk Duds 141 g
Hersheys Milk Duds 141 g
Hersheys Milk Duds 141 g
Hersheys Milk Duds 141 g
Hersheys Milk Duds 141 g

Hersheys Milk Duds

141 g
1 Anmeldelser
24,95 kr.

(176,95 kr. kg)

Inkl. moms

Lækre mundfuldstore stykker chokolade omgivet af karamel i en større æske. Milk Duds er perfekte snacks til en aften i biografen eller til et hvilket som helst andet tidspunkt. Gå ikke glip af Dud-oplevelsen. Prøv allerede nogle i dag og tag del i det sjove!

Ingredienser
majssirup, sukker, vegetabilsk olie, kakaosmør, palmefedt, sheasmør, solsikkeolie, saflor, skummetMÆLK, dextrose, chokolade, valle, mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], natriumhydrogencarbonat [E500], MÆLKefedt, salt, shellak [E904], SOJAlecithin [E322], tapioca dextrin, aromaer, vanillin
Allergener (indeholder)
Mælk, Soja
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
USA
Mærkninger
Egnet for vegetarer
Smag
Karamel, Chokolade
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1824 KJ / 436 Kcal. Protein: 2,6 g. Kulhydrat: 74 g. -heraf sukkerarter: 54 g. Fedt: 15 g. -heraf mættede fedtsyrer: 9 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,65 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

Endelig
Taste Like heaven
d.

Sporbarhed:

Bedst før :

30-09-2019

Batchkode :

54J 16X1

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.