Hersheys Milk Duds 141 g
Hersheys Milk Duds 141 g
Hersheys Milk Duds 141 g
Hersheys Milk Duds 141 g
  Hersheys Milk Duds 141 g
  Hersheys Milk Duds 141 g
  Hersheys Milk Duds 141 g
  Hersheys Milk Duds 141 g

  Hersheys Milk Duds

  1 Anmeldelser
  141 g
  Ikke på lager
  29,95 kr.
  Inkl. moms

  Lækre mundfuldstore stykker chokolade omgivet af karamel i en større æske. Milk Duds er perfekte snacks til en aften i biografen eller til et hvilket som helst andet tidspunkt. Gå ikke glip af Dud-oplevelsen. Prøv allerede nogle i dag og tag del i det sjove!

  Ingredienser
  majssirup, sukker, vegetabilsk olie, kakaosmør, palmefedt, sheasmør, solsikkeolie, saflor, skummetMÆLK, dextrose, chokolade, valle, mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], natriumhydrogencarbonat [E500], MÆLKefedt, salt, shellak [E904], SOJAlecithin [E322], tapioca dextrin, aromaer, vanillin
  Allergener (indeholder)
  Mælk, Soja
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Smag
  Karamel, Chokolade
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1824 KJ / 436 Kcal. Protein: 2,6 g. Kulhydrat: 74 g. -heraf sukkerarter: 54 g. Fedt: 15 g. -heraf mættede fedtsyrer: 9 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,65 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  Endelig
  Taste Like heaven
  d.

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken