Hershey's Milk Chocolate Almonds 43 g
Hershey's Milk Chocolate Almonds 43 g
Hershey's Milk Chocolate Almonds 43 g
Hershey's Milk Chocolate Almonds 43 g

Hershey's Milk Chocolate Almonds

43 g
Der er desværre ikke nok varer på lager
9,95 kr.

(231,40 kr. kg)

Inkl. moms

Pak glæde og tilfredsstillelse ud med Hershey mælkechokolade med mandler og få slukket din chokoladetrang. Denne klassiske Hershey Almond bar indeholder en dekadent og cremet mælkechokolade med en rig, lækker smag. De ristede hele mandler giver en herlig nøddesmag og knas ved hver bid.

Ingredienser
MÆLKechokolade, sukker, MÆLK, chokolade, kakaosmør, MÆLKefedt, SOJAlecithin [E322], naturlige aromaer, mandel, solsikkeolie
Allergener (indeholder)
Mælk, Soja, Nødder
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
USA
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 2143 KJ / 512 Kcal. Protein: 9,8 g. Kulhydrat: 51,2 g. -heraf sukkerarter: 46,3 g. Fedt: 34,1 g. -heraf mættede fedtsyrer: 14,6 g. Kostfibre: 4,9 g. Salt: 0,15 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.