Hershey's Kisses Milk Chocolate 150 g
Hershey's Kisses Milk Chocolate 150 g
Hershey's Kisses Milk Chocolate 150 g
  Hershey's Kisses Milk Chocolate 150 g
  Hershey's Kisses Milk Chocolate 150 g
  Hershey's Kisses Milk Chocolate 150 g

  Hershey's Kisses Milk Chocolate

  150 g
  På lager
  39,95 kr.
  Inkl. moms

  Den berømte form, festlige folieindpakning og klassiske smag af HERSHEYS KISSES med mælkechokolade gør dem perfekte at dele og nyde. Brug gerne HERSHEYS KISSES med mælkechokolade i dine yndlingsopskrifter, i din hverdags slikskål eller til din næste fest eller familiesammenkomst. De originale HERSHEYS KISSES mælkechokolader har været en af amerikanernes favoritsnacks siden 1907. Mærket HERSHEYS KISSES har været nydt og delt generation efter generation, og er lavet af lækker, cremet mælkechokolade. Hver dag fortjener et KISS.

  Ingredienser
  MÆLKechokolade, sukker, MÆLK, chokolade, kakaosmør, LAKTOSE, MÆLKefedt, SOJAlecithin [E322], vanillin, kunstige aromastoffer
  Allergener (indeholder)
  Mælk, Soja
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer, Kosher
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2041 KJ / 488 Kcal. Protein: 7,3 g. Kulhydrat: 61 g. -heraf sukkerarter: 56,1 g. Fedt: 29,3 g. -heraf mættede fedtsyrer: 17,1 g. Kostfibre: 2,4 g. Salt: 0,21 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  31-03-2022

  Batchkode :

  19E136 16:22

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken