Fry's Peppermint Cream 49 g
Fry's Peppermint Cream 49 g
Fry's Peppermint Cream 49 g
  • -50%
Fry's Peppermint Cream 49 g
Fry's Peppermint Cream 49 g
Fry's Peppermint Cream 49 g

Fry's Peppermint Cream

49 g
På lager
6,48 kr. 12,95 kr. -50%
Inkl. moms

Denne lækre chokolade, produceret af Cadbury i mange år (siden 1866), består af en fyldig, mørk chokolade og et frugtcenter med pebermynte. En luksussnack. Hvorfor ikke nyde den med et koldt glas vin på en hyggelig aften?

Ingredienser
sukker, kakaomasse, glukosesirup, fugtighedsbevarende middel (glycerol), vegetabilsk fedtstof, palmefedt, sheasmør, SOJAlecithin [E322], polyglycerolpolyricinoleat [E476], aromaer
Allergener (indeholder)
Soja
Allergener (kan indeholde)
Glute​n, Nødder, Mælk
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Storbritannien
Mærkninger
Egnet for vegetarer
Smag
Mynte/Mint/Pebermynte
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1744 KJ / 414 Kcal. Protein: 2,3 g. Kulhydrat: 71 g. -heraf sukkerarter: 66 g. Fedt: 13 g. -heraf mættede fedtsyrer: 7,9 g. Kostfibre: 3,3 g. Salt: 0,01 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

Sporbarhed:

Bedst før :

23-10-2020

Batchkode :

ZBL0294341 08:57

iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken