Fox's Party Rings Minis 110 g

  Fox's Party Rings Minis

  110 g
  På lager
  29,95 kr.
  Inkl. moms

  Hver dag er en fest med Party Rings Minis! Disse sprøde og glaserede kiks i cirkler er en farverig lille snack for både de små børn og for de voksne børn! I mere end 30 år har Party Rings skabt glæde til børnefester, slikskålen og et par heldige madpakker i ny og næ.

  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Soja
  Allergener (kan indeholde)
  Nødder
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  18-12-2021

  Batchkode :

  1082 36

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken