Coris Chocolate Banana Dip 36 g
Coris Chocolate Banana Dip 36 g
Coris Chocolate Banana Dip 36 g
Coris Chocolate Banana Dip 36 g
Coris Chocolate Banana Dip 36 g
Coris Chocolate Banana Dip 36 g

Coris Chocolate Banana Dip

36 g
24,95 kr.

(693,06 kr. kg)

Inkl. moms

Der er slik, og så er der slik, du selv skal bygge. Denne nuttede pakke kommer med en bakke, stykker af blødt slik med banansmag, individuelle poser med chokoladecreme og drys og en tandstik - alt hvad du har brug for at fremstille dine egne chokoladebananer. Du placerer simpelthen indholdet af chokoladecreme- og drysposen på bakken og stikker tandstikken ind i den ene ende af bananslikstykket

Ingredienser
sukker, glukosesirup, vegetabilsk olie, invertsukkersirup, gelatine, stivelse, sorbitol/sorbitolsirup [E420], aromaer, pullulan [E1204], kunstige farvestoffer, kakaopulver, kakaomasse, skummetMÆLKspulver, SOJAbønneolie, arabisk gummi [E414]
Allergener (indeholder)
Mælk, Soja
Allergener (kan indeholde)
Æg
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Japan
Smag
Banan
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1976 KJ / 472 Kcal. Protein: 1,7 g. Kulhydrat: 75,6 g. -heraf sukkerarter: 0 g. Fedt: 18,3 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,04 g.
Coris
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

Sporbarhed:

Bedst før :

31-07-2019

Batchkode :

BC+CON

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.