Clark Cups 42 g

  Clark Cups

  42 g
  Ikke på lager
  14,95 kr.
  Inkl. moms

  Små kopper af jordnøddesmør og mælkechokolade i en pakke med to stk, som hver er spækket med det berømte Clark-knas. Lækker jordnøddesmør med en Clark Bar med Crunch indeni. Den er i familie med den originale Clark Bar. Clark Baren med Crunch er gemt inde i skøn jordnøddesmør og overdækket med chokolade. Firmaet Boyer Candy købte alle rettighederne til den originale Clark Bar, og disse Clark Cups er deres første lancering af et produkt inden for Clark Bar-mærket. Der er desuden også lagt legetøjsmønter i – præcis som ved deres andet produkt, Mallo Cup.

  Ingredienser
  MÆLKechokolade, sukker, kakaosmør, MÆLK, chokolade, SOJAlecithin [E322], JORDNØDDESMØR, JORDNØDDER, rapsolie, delvist hydrogeneret bomuldsfrøolie, dextrose, majssirup, melasse (sukkerrør), invertsukker, kokosolie, naturlig vanilje ekstrakt, salt
  Allergener (indeholder)
  Mælk, Jordnødder, Soja
  Allergener (kan indeholde)
  Æg, Nødder
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Smag
  Jordnøddesmør
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2335 KJ / 558 Kcal. Protein: 7 g. Kulhydrat: 55,8 g. -heraf sukkerarter: 51,2 g. Fedt: 32,6 g. -heraf mættede fedtsyrer: 16,3 g. Kostfibre: 2,3 g. Salt: 0,38 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken