Små Chokoladeposer

10 varer
Viser 1 - 10 af 10 produkter
 • M&M's Mint M&M's Mint
  Available
  M&M's Mint
  43 g

  M&M'S Mint Dark Chocolate Candy - en lækker snack for chokoladeelskere. Et hint af mint smag og rigtig mørk chokolade er en perfekt kombination for en lækker chokoladesnack. Din slikskål har aldrig set bedre ud end med denne mint-dækkede chokolade omgivet af slikskaller med toner af grøn farve. 

  11,95 DKK
 • Kinder Happy Hippo Kinder Happy Hippo
  Available
  Kinder Happy Hippo
  20.7 g

  Kinder Happy Hippo er en sprød flodhesteformet kiks med dobbelt cremefyld. Sprød vaffelkiks med fyld af mælk og  hasselnødder.

  6,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • kinder Happy Hippo Cacao kinder Happy Hippo Cacao
  Available
  Kinder Happy Hippo Cacao
  20.7 g

  Kinder Happy Hippo er en sprød flodhesteformet kiks med dobbelt cremefyld. Sprød vaffelkiks med fyld af mælk og kakao.

  6,95 DKK
 • Reese's Pieces Reese's Pieces
  Available
  Reese's Pieces
  43 g

  Grib en pose REESE'S PIECES Candy for den lækre, umiskendelige REESE'S Peanut Butter smag i en skal af sprød slik, der nydes af mennesker over hele universet. 

  9,95 DKK
 • McVitie's Digestives Nibbles Milk Chocolate McVitie's Digestives Nibbles Milk Chocolate
  Available
  McVitie's Digestives Nibbles Milk Chocolate
  120 g

  Din yndlings chokolade Digestives lige til at småspise og nippe i. Gyldenbagte, knasende kikskugler omgivet af lækker, blød chokolade. Den perfekte fornøjelse der vil gøre aftener noget mere fornøjelige. 

  29,95 DKK
 • Jelly Belly Harry Potter Chocolate Frog Jelly Belly Harry Potter Chocolate Frog
  Available
  Jelly Belly Harry Potter Chocolate Frog
  15 g

  Harry Potter fans vil elske denne lækre mælkechokoladefrø med sprøde ris. Hver frø kommer med et kort med en Troldmand på, som du kan samle. Der er 16 kort i alt – saml dem alle!

  39,95 DKK
 • Cadbury Buttons
  Available
  Cadbury Buttons
  30 g

  En bestemt yndling blandt både børn og voksne, Cadbury Milk Buttons er en uimodståelig chokoladesnack. De er lavet med kvalitets Fairtrade kakao fra etiske kilder og Cadbury’s ikoniske ”Et glas og en Halv” mælk. 

  9,95 DKK
 • MILKYBAR Buttons
  -50%
  Available
  MILKYBAR Buttons
  30 g

  Et perfekt alternativ til den mere almindelige mælkeckokolade knapper. Knapperne er lavet af den uendelige Milky Bar cremet hvid chokolade smag, vi alle kender og elsker.

  4,98 DKK 9,95 DKK -50%
 • GALAXY Minstrels GALAXY Minstrels
  Available
  GALAXY Minstrels
  42 g

  Mars Galaxy Minstrels Pouch er lækker mælkechokolade omgivet af en sprød chokoladeskal. På mange måder repræsenterer Minstrels det evolutionære højdepunkt for mundfuldstore chokolader. En stor pose Minstrels er fyldt med elegante chokolader med blød og cremet smag og en perfekt knasende skal. 

  9,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere