Charleston Chew Vanilla 53 g
Charleston Chew Vanilla 53 g
Charleston Chew Vanilla 53 g
Charleston Chew Vanilla 53 g
Charleston Chew Vanilla 53 g
Charleston Chew Vanilla 53 g

Charleston Chew Vanilla

53 g
Der er desværre ikke nok varer på lager
14,95 kr.

(282,08 kr. kg)

Inkl. moms

En af de typer slik der har været testet mest gennem tiden, er vores Vanilla Charleston Chews. De er så fortrøstningsfulde, som trøste-slik overhovedet kan blive. Deres lækre kombination af chokolade og vaniljenougat vil efterlade dig med en trang til at rejse dig op og danse Charleston! (Eller måske en mere moderne dans). Vi dømmer ikke.

Ingredienser
majssirup, sukker, palmekerneolie, palmeolie, skummetMÆLK, kakao, LAKTOSE, MÆLKeproteiner, ÆGalbumin, kunstige aromastoffer, SOJAlecithin [E322], SOJAprotein, salt, trinatrium citrat / mononatriumcitrat [E331]
Allergener (indeholder)
Mælk, Æg, Soja
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
USA
Mærkninger
Egnet for vegetarer, Kosher
Smag
Vanilje
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1860 KJ / 444 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 83,3 g. -heraf sukkerarter: 61,1 g. Fedt: 11,1 g. -heraf mættede fedtsyrer: 11,1 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,07 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.