Cadbury Strawberry Freddo 15 g
Cadbury Strawberry Freddo 15 g
Cadbury Strawberry Freddo 15 g
  Cadbury Strawberry Freddo 15 g
  Cadbury Strawberry Freddo 15 g
  Cadbury Strawberry Freddo 15 g

  Cadbury Strawberry Freddo

  15 g
  Ikke på lager
  9,95 kr.
  Inkl. moms

  Freddo blev skabt for over 80 år siden, og er stadigvæk en af de mest populære børnechokolader i Australien. Cadbury Dairy mælkechokolade med et blødt jordbærcentrum. Spis noget Cadbury Dairy mælkechokolade fyldt med jordbær, og din mund vil eksplodere af den søde smag. Disse lækre chokolader i snack-størrelse er skønne at dele med familie og venner.

  Ingredienser
  MÆLK, sukker, kakaosmør, kakaomasse, glukosesirup, MÆLKefaststoffer , jordbær, invertsukker, SOJAlecithin [E322], polyglycerolpolyricinoleat [E476], anthocyanin [E163], aromaer, citronsyre [E330]
  Allergener (indeholder)
  Soja, Glute​n, Mælk
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Australien
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Farve
  Blå, Rød
  Tema
  Baby Shower
  Smag
  Jordbær, Chokolade
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2000 KJ / 478 Kcal. Protein: 5,3 g. Kulhydrat: 66,2 g. -heraf sukkerarter: 61,3 g. Fedt: 20,9 g. -heraf mættede fedtsyrer: 13,1 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,135 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken