Cadbury Medley Fudge Block 93 g

Cadbury Medley Fudge Block

93 g
Der er desværre ikke nok varer på lager
19,95 kr.

(214,52 kr. kg)

Inkl. moms

Denne luksuriøse 93 g Mælke-medley-bar er fyldt med lækre, mørke chokoladechips, kiks og karamelstykker. Det er et rent stykke rent lykke. Stykkerne af chokolade er lidt større end normalt, og med lækre, mørk chokoladechips, kiks og tyggevenlig karamel drysset på toppen for at alle kan se det.

Ingredienser
MÆLK, sukker, vegetabilsk fedtstof, palmefedt, sheasmør, kakaosmør, skummetMÆLKspulver, kakaomasse, HVEDEmel, jern, Niacin (B3-vitamin), thiamin (vitamin B1), fedtreduceret kakaopulver, vallepulver (fra MÆLK), SOJAlecithin [E322], ammoniumphosphatider [E442], polyglycerolpolyricinoleat [E476], mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], emulgator (solsikkelecithin), glukosesirup, invertsukkersirup, sødet kondenseret MÆLK, tapioca dextrin, rapsolie, natriumhydrogencarbonat [E500], ammoniumcarbonat (hjortetaksalt) [E503], salt, smør, aromaer
Allergener (indeholder)
Glute​n, Mælk, Soja
Allergener (kan indeholde)
Nødder
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Storbritannien
Mærkninger
Egnet for vegetarer
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 2310 KJ / 555 Kcal. Protein: 5,9 g. Kulhydrat: 54,5 g. -heraf sukkerarter: 51 g. Fedt: 34 g. -heraf mættede fedtsyrer: 19 g. Kostfibre: 2 g. Salt: 0,28 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.