Cadbury Jaffas 180 g
Cadbury Jaffas 180 g
Cadbury Jaffas 180 g
Cadbury Jaffas 180 g

Cadbury Jaffas

180 g
Der er desværre ikke nok varer på lager
44,95 kr.

(249,71 kr. kg)

Inkl. moms

En af vores mest erfarne slikmagere er betroet den hellige opgave at skabe denne klassiske, kiwi favorit. Cadbury Jaffas er en perfekt sfære af chokolade-appelsin og kiwiens lækkerhed, der er ideel at rulle rundt i munden (eller ned ad gangen).

Ingredienser
sukker, kakaomasse, majsstivelse, kakaosmør, MÆLKefaststoffer , arabisk gummi [E414], SOJAlecithin [E322], polyglycerolpolyricinoleat [E476], aromaer, ponceau 4R (cochineal red A) [E124] *, tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, carnaubavoks [E903], glycerol [E422]
Allergener (indeholder)
Mælk, Soja
Allergener (kan indeholde)
Nødder, ​Jordnødder
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Advarsel
Ikke egnet til børn under 5 år., * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
New Zealand
Smag
Kiwi, Appelsin
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1990 KJ / 476 Kcal. Protein: 3 g. Kulhydrat: 72,7 g. -heraf sukkerarter: 63,5 g. Fedt: 18,4 g. -heraf mættede fedtsyrer: 11,5 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,0125 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.