Cadbury Heroes 185 g
Cadbury Heroes 185 g
Cadbury Heroes 185 g
  Cadbury Heroes 185 g
  Cadbury Heroes 185 g
  Cadbury Heroes 185 g

  Cadbury Heroes

  1 Anmeldelser
  185 g
  Ikke på lager
  44,95 kr.
  Inkl. moms

  Cadbury Heroes er et miks af miniaturechokoladebarer, som indeholder alle dine favorit Cadbury klassikere i en æske. Heroes fans elsker at rode rundt i boksen for at finde deres favoritter. Æsken indeholder: Dairy Milk, Caramel, Eclairs, Fudge, Creme Egg Twisted, Twirl and Wispa.

  Ingredienser
  MÆLK, sukker, glukosesirup, kakaosmør, kakaomasse, vegetabilsk fedtstof, palmefedt, sheasmør, glukose-fruktosesirup, vallepulver (fra MÆLK), SØDMÆLKspulver, ammoniumphosphatider [E442], mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], SOJAlecithin [E322], emulgator (solsikkelecithin), polyglycerolpolyricinoleat [E476], skummetMÆLKspulver, fugtighedsbevarende middel (glycerol), MÆLKefedt, vallepermeatpulver (fra MÆLK), salt, melasse (sukkerrør), aromaer, natriumhydrogencarbonat [E500], paprikaekstrakt [E160c]
  Allergener (indeholder)
  Mælk, Soja
  Allergener (kan indeholde)
  Nødder
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Tema
  Mors dag, Tak, Valentinsdag
  Smag
  Chokolade
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  glimrende boks
  Denne sortiment boks er en glimrende måde at udforske et stort antal chokolade barer uden for meget risiko . Hvis jeg skulle købe hver enkelt af hver af disse ville det koste mig mere end 200 kroner, så i den forstand er disse heroes faktisk sjovt .
  d.

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken