Cadbury Fudge 25.5 g
Cadbury Fudge 25.5 g
Cadbury Fudge 25.5 g
Cadbury Fudge 25.5 g
    Cadbury Fudge 25.5 g
    Cadbury Fudge 25.5 g
    Cadbury Fudge 25.5 g
    Cadbury Fudge 25.5 g

    Cadbury Fudge

    25.5 g
    På lager
    5,95 kr.
    Inkl. moms

    Hvem kan modstå en blød fudge-bar omgivet af lækker Cadbury mælkechokolade? Den ramte først butikshylderne i 1948, og er muligvis den bedst kendte jingle fra 1980'erne og 90'ernes TV. 'A finger of fudge is just enough to give your kids a treat'.

    Ingredienser
    sukker, glukosesirup, palmeolie, skummetMÆLKspulver, kakaosmør, kakaomasse, vallepulver (fra MÆLK), MÆLKefedt, mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], ammoniumphosphatider [E442], emulgator (solsikkelecithin), natriumhydrogencarbonat [E500], salt, aromaer
    Allergener (indeholder)
    Mælk
    Fri for allergi
    Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
    Opbevaringsforskrift
    Tørt og køligt
    Oprindelsesland
    Storbritannien
    Mærkninger
    Egnet for vegetarer
    Smag
    Chokolade
    Næringsindhold pr. 100 g
    Energi: 1884 KJ / 448 Kcal. Protein: 2,4 g. Kulhydrat: 74 g. -heraf sukkerarter: 65 g. Fedt: 15 g. -heraf mættede fedtsyrer: 8,2 g. Kostfibre: 0,6 g. Salt: 0,34 g.
    Ny vare
    Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
    iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
    Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
    Ingen anmeldelser

    Sporbarhed:

    Bedst før :

    16-07-2021

    Batchkode :

    OSK0504231 11:52

    iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken