Cadbury Flake 32 g
Cadbury Flake 32 g
Cadbury Flake 32 g
Cadbury Flake 32 g
Cadbury Flake 32 g
Cadbury Flake 32 g

Cadbury Flake

32 g
10,95 kr.

(342,19 kr. kg)

Inkl. moms

Opskriften på Cadbury Flakes er en tæt beskyttet hemmelighed, og ingen andre chokoladeproducenter har nogensinde formået at genskabe den. Det er derfor, ingen anden chokoladebar kan konkurrere med Cadbury Flakes' fine, sprøde tekstur. Denne dekadente Cadbury Flake bar er produceret af den mest smuldrende chokolade i flager. Dette for at skabe den delikate, smelter-i-munden tekstur. Chokoladen er perfekt som en luksuriøs snack, når du fortjener ekstra nydelse. Egnet til vegetarer

Ingredienser
MÆLK, kakaosmør, kakaomasse, vegetabilsk fedtstof, ammoniumphosphatider [E442]
Allergener (indeholder)
Mælk
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Storbritannien
Mærkninger
Egnet for vegetarer
Farve
Brun, Gul
Smag
Chokolade
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 2230 KJ / 535 Kcal. Protein: 8,1 g. Kulhydrat: 56 g. -heraf sukkerarter: 55,5 g. Fedt: 30,5 g. -heraf mættede fedtsyrer: 19 g. Kostfibre: 0,7 g. Salt: 0,28 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

Sporbarhed:

Bedst før :

30-11-2019

Batchkode :

OCO0H84851 19:53

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.