Cadbury Eclairs Classic 130 g
Cadbury Eclairs Classic 130 g
Cadbury Eclairs Classic 130 g
Cadbury Eclairs Classic 130 g
  Cadbury Eclairs Classic 130 g
  Cadbury Eclairs Classic 130 g
  Cadbury Eclairs Classic 130 g
  Cadbury Eclairs Classic 130 g

  Cadbury Eclairs Classic

  130 g
  Ikke på lager
  24,95 kr.
  Inkl. moms

  Cadburys Chocolate Eclairs er verdens mest populære éclairs, og det er nemt at se hvorfor. En berusende kombination af et tyggevenligt ydre lag af toffee og et tykt, Cadbury chokoladeindre sikrer tilfredsstillelse hver gang. At have chokoladen inderst gør det sjovt at bide igennem det ydre karamellag for at nå frem til chokoladegevinsten.

  Ingredienser
  glukosesirup, sukker, SØDMÆLKspulver, palmeolie, kakaosmør, kakaomasse, skummetMÆLKspulver, vallepermeatpulver (fra MÆLK), MÆLKefedt, mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], ammoniumphosphatider [E442], emulgator (solsikkelecithin), salt, aromaer, natriumhydrogencarbonat [E500]
  Allergener (indeholder)
  Mælk
  Allergener (kan indeholde)
  Nødder
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  Kvælningsfare, Ikke egnet til børn under 4 år.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Smag
  Karamel, Chokolade
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken