Cadbury Dairy Milk Oreo Sandwich Block 92 g

  Cadbury Dairy Milk Oreo Sandwich Block

  92 g
  På lager
  24,95 kr.
  Inkl. moms

  Chokoladeelskere vil gå amok over den nye Cadbury chokoladebar, som for første gang nogensinde indeholder hele Oreo-småkager. Den nye sandwichagtige bar har hele Oreo-halvdele på toppen og bunden af hver firkant af Dairy mælkechokoladen samt også en cirkel af det berømte, hvide crème. Mælkechokolade med 20 småkager og vaniljesmagsfyld (11,5 %). Nyd de lækre, cremefyldte Oreo-kagestykker, som er overhældt med Cadbury Dairy mælkechokolade.

  Ingredienser
  MÆLK, sukker, HVEDEmel, vegetabilsk fedtstof, palmefedt, sheasmør, kakaomasse, kakaosmør, fedtreduceret kakaopulver, vallepulver (fra MÆLK), glukose-fruktosesirup, skummetMÆLKspulver, HVEDEstivelse, ammoniumphosphatider [E442], polyglycerolpolyricinoleat [E476], SOJAlecithin [E322], emulgator (solsikkelecithin), MÆLKefedt, salt, kaliumcarbonat [E501], natriumhydrogencarbonat [E500], ammoniumcarbonat (hjortetaksalt) [E503], aromaer
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Mælk, Soja
  Allergener (kan indeholde)
  Nødder
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2186 KJ / 523 Kcal. Protein: 6,7 g. Kulhydrat: 59 g. -heraf sukkerarter: 48 g. Fedt: 28 g. -heraf mættede fedtsyrer: 16 g. Kostfibre: 2,2 g. Salt: 0,5 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  11-01-2022

  Batchkode :

  OSZ2011472 18:29

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken