Cadbury Curly Wurly Squirlies 110 g
Cadbury Curly Wurly Squirlies 110 g
  Cadbury Curly Wurly Squirlies 110 g
  Cadbury Curly Wurly Squirlies 110 g

  Cadbury Curly Wurly Squirlies

  95 g
  Ikke på lager
  29,95 kr.
  Inkl. moms

  “Chewy and curly, wavy and wurly!”. Lækre mini-bølger af gylden karamel, indpakket i glat Cadbury mælkechokolade – pakker med den sjove smag! En pose af den højtelskede Curly Wurly - Cadbury mælkechokolade med en centrum af karamel. Cadbury Curlywurly Squirlies er perfekte at dele!

  Ingredienser
  glukosesirup, sukker, palmeolie, skummetMÆLKspulver, kakaosmør, kakaomasse, vallepermeatpulver (fra MÆLK), MÆLKefedt, mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], emulgator (solsikkelecithin), ammoniumphosphatider [E442], polyglycerolpolyricinoleat [E476], aromaer, salt, natriumhydrogencarbonat [E500]
  Allergener (indeholder)
  Mælk
  Fri for allergi
  Mælkefri
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Smag
  Karamel
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken