Cadbury Crunchie 40 g
  Cadbury Crunchie Chocolate Bar
  Cadbury Crunchie 40 g
  Cadbury Crunchie Chocolate Bar
  Cadbury Crunchie Chocolate Bar

  Cadbury Crunchie Chocolate Bar

  2 Anmeldelser
  40 g
  På lager
  11,95 kr.

  (298,75 kr. kg)

  Inkl. moms

  Et gyldent bikagecenter omgivet af lækker Cadbury mælkechokolade. Lanceret helt tilbage i 1929, blev Crunchie en Cadbury klassiker. Grib følelsen af fredag!

  Varebetegnelsen
  Mælkechokoladebar med bikagecenter smag (38%)
  Ingredienser:
  sukker, glukosesirup, kakaosmør, kakaomasse, skummetMÆLKspulver, vallepermeatpulver (fra MÆLK), palmeolie, MÆLKefedt, emulgator (E442), aromaer, kokosolie
  Allergener (indeholder)
  Mælk
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Farve
  Brun
  Smag
  Chokolade
  Chokoladetype
  Mælkechokolade
  Nettovægt
  40 g
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1955 KJ / 465 Kcal. Protein: 3,1 g. Kulhydrat: 74 g. -heraf sukkerarter: 65 g. Fedt: 17 g. -heraf mættede fedtsyrer: 10 g. Kostfibre: 1,3 g. Salt: 0,72 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  2 Anmeldelser

  Nam
  Var i England og spiste alt for meget af denne her chokolade. Nu bestiller jeg den online fordi jeg ikke kan finde den i Danmark. Den smager rigtig godt
  d.

  Verdens bedste
  Hvis der er en bedre chokolade bar end dette, et eller andet sted ude i verden, så har jeg ikke fundet det endnu, og jeg tvivler på det endnu eksisterer.
  d.

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  20-10-2021

  Batchkode :

  OSK0110313 04:19

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken