Cadbury Chomp 23.5 g
Cadbury Chomp 23.5 g
  Cadbury Chomp 23.5 g
  Cadbury Chomp 23.5 g

  Cadbury Chomp

  21 g
  Ikke på lager
  5,95 kr.
  Inkl. moms

  En fræk omgang tyggekaramel overdækket af lækker Cadbury mælkechokolade – en smagfuld snack du ikke kan modstå at lade tænderne synke ned i! En skøn mælkechokolade med et lækkert centrum af tyggekaramel. En sikker favorit hos de små. Folk elsker at have dem i lommen, så der altid er en hurtig snack i nærheden i løbet af dagen.

  Ingredienser
  glukosesirup, sukker, palmeolie, glukose-fruktosesirup, skummetMÆLKspulver, kakaosmør, kakaomasse, vallepermeatpulver (fra MÆLK), MÆLKefedt, emulgator (solsikkelecithin), mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], ammoniumphosphatider [E442], natriumhydrogencarbonat [E500], aromaer
  Allergener (indeholder)
  Mælk
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid, Fri for bløddyr, Fri for Lupin
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Smag
  Chokolade, Karamel
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken