Cadbury Chocolate Fish 20 g
Cadbury Chocolate Fish 20 g
  Cadbury Chocolate Fish 20 g
  Cadbury Chocolate Fish 20 g

  Cadbury Chocolate Fish

  1 Anmeldelser
  20 g
  Ikke på lager
  9,95 kr.
  Inkl. moms

  Når vores chokolademagere hører rygter om en fisk lavet med lyserød skumfidus omgivet af fyldig, mørk chokolade, vil de øjeblikkelig rejse ud for at finde den. Og finde den, det gjorde de sgu', selvom de ikke vil fortælle hvor. Men det gør os ikke så meget, så længe vi kan nyde alt den lyserøde, chokoladeholdige lækkerhed.

  Ingredienser
  sukker, glukosesirup, kakaomasse, invertsukker, kakaosmør, gelatine, MÆLKefaststoffer , SOJAlecithin [E322], polyglycerolpolyricinoleat [E476], carminer [E120], aromaer
  Allergener (indeholder)
  Mælk, Soja
  Allergener (kan indeholde)
  Nødder
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  New Zealand
  Smag
  Jordbær
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1661 KJ / 396 Kcal. Protein: 3,2 g. Kulhydrat: 71,3 g. -heraf sukkerarter: 56,4 g. Fedt: 10,4 g. -heraf mættede fedtsyrer: 6,4 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,065 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  Lækkert chokolade
  Lækkert chokoladebar. Masser af smag...
  d.

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken