Cadbury Boost 48.5 g
Cadbury Boost 48.5 g
  Cadbury Boost Chocolate Bar
  Cadbury Boost Chocolate Bar
  Cadbury Boost 48.5 g
  Cadbury Boost 48.5 g

  Cadbury Boost Chocolate Bar

  48.5 g
  På lager
  11,95 kr.

  (246,39 kr. kg)

  Inkl. moms

  Bliv boostet med energien fra mælkechokolade, karamel og kiks. Oprindelig lanceret som Cadbury Coconut Boost i 1985. Dengang blev Boost reklameret af Vic Reeves og Bob Mortimer med det latterlige, surrealistiske slogan: It's slightly rippled with a flat underside" - Det er lettere bølget med en flad underside. Knasende stykker af kiks og blød karamel, altsammen dækket af lækker Cadbury mælkechokolade. Perfekt som en eftermiddagssnack! Egnet til vegetarer.

  Varebetegnelsen
  Mælkechokoladebar med karamel (26%) og kiks (3%)
  Ingredienser:
  MÆLK, sukker, palmeolie, glukosesirup, dextrose, skummetMÆLKspulver, kakaosmør, kakaomasse, vallepulver (fra MÆLK), HVEDEmel (calcium, jern, niacin and thiamin), fedtreduceret kakaopulver, emulgator (E442, E471), aromaer, stabilisatorer: E460, salt, BYGmaltsirup, surhedsregulerende middel: E500, E334
  Allergener (indeholder)
  Mælk, Glute​n
  Allergener (kan indeholde)
  ​Jordnødder
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Farve
  Brun
  Tema
  Overskæg, Fars dag, Sport
  Smag
  Chokolade
  Chokoladetype
  Mælkechokolade
  Nettovægt
  48.5 g
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2158 KJ / 516 Kcal. Protein: 5,6 g. Kulhydrat: 59 g. -heraf sukkerarter: 52 g. Fedt: 28 g. -heraf mættede fedtsyrer: 19 g. Kostfibre: 1,9 g. Salt: 0,27 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  27-04-2022

  Batchkode :

  OCO0C11721 18:38

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken