Cadbury Boost Bites 108 g
  Cadbury Boost Bites
  Cadbury Boost Bites 108 g

  Cadbury Boost Bites

  108 g
  Ikke på lager
  34,95 kr.

  (323,61 kr. kg)

  Inkl. moms

  Cadbury Boost Bites er lækre, små, mundfulde store stykker mælkechokolade med blød karamel og crunchy kiksstykker omgivet af lækker Cadbury mælkechokolade... Og derfor er mini Boost bar de ideelle søde lækkerbiskner til at dele med en partner, familie eller venner om aftenen. Blød karamel med knasende stykker af kiks, det hele dækket af Cadburys cremede mælkechokolade. Egnet til vegetarer.

  Varebetegnelsen
  Mælkechokolade med karamel og kiks
  Ingredienser:
  MÆLK, sukker, palmeolie, glukosesirup, dextrose, skummetMÆLKspulver, kakaosmør, vallepulver (fra MÆLK), kakaomasse, fedtreduceret kakaopulver, konserveringsmiddel: E422, HVEDEmel (calcium, jern, niacin and thiamin), emulgator (E442, solsikkelecithin, E471), aromaer, salt, stabilisatorer: E460, surhedsregulerende middel: E500, E334, BYGmaltsirup, BYGmaltekstrakt
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Mælk
  Allergener (kan indeholde)
  ​Jordnødder
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid, Sojafri
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Farve
  Brun
  Smag
  Chokolade
  Chokoladetype
  Mælkechokolade
  Nettovægt
  108 g
  Portionsstørrelse (ca.)
  27
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2158 KJ / 516 Kcal. Protein: 5,6 g. Kulhydrat: 59 g. -heraf sukkerarter: 52 g. Fedt: 29 g. -heraf mættede fedtsyrer: 20 g. Kostfibre: 1,8 g. Salt: 0,3 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken