Cadbury Boost 48.5 g
Cadbury Boost 48.5 g
Cadbury Boost 48.5 g
Cadbury Boost 48.5 g
Cadbury Boost 48.5 g
Cadbury Boost 48.5 g
Cadbury Boost 48.5 g
Cadbury Boost 48.5 g

Cadbury Boost

48.5 g
10,95 kr.

(225,77 kr. kg)

Inkl. moms

Bliv boostet med energien fra mælkechokolade, karamel og kiks. Oprindelig lanceret som Cadbury Coconut Boost i 1985. Dengang blev Boost reklameret af Vic Reeves og Bob Mortimer med det latterlige, surrealistiske slogan: It's slightly rippled with a flat underside" - Det er lettere bølget med en flad underside. Knasende stykker af kiks og blød karamel, altsammen dækket af lækker Cadbury mælkechokolade. Perfekt som en eftermiddagssnack! Egnet til vegetarer.

Ingredienser
MÆLK, sukker, palmeolie, glukosesirup, dextrose, skummetMÆLKspulver, kakaosmør, kakaomasse, vallepulver (fra MÆLK), HVEDEmel, kakaopulver, fugtighedsbevarende middel (glycerol), ammoniumphosphatider [E442], mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], aromaer, modificerede celluloser [E460], salt, BYGmaltsirup, natriumhydrogencarbonat [E500], vinsyre [E334]
Allergener (indeholder)
Mælk, Glute​n
Allergener (kan indeholde)
​Jordnødder
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Storbritannien
Mærkninger
Egnet for vegetarer
Farve
Brun, Blå
Tema
Overskæg
Smag
Chokolade
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 2135 KJ / 515 Kcal. Protein: 5,6 g. Kulhydrat: 59 g. -heraf sukkerarter: 52 g. Fedt: 28 g. -heraf mættede fedtsyrer: 20 g. Kostfibre: 1,9 g. Salt: 0,33 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

Sporbarhed:

Bedst før :

04-12-2019

Batchkode :

OCO0C84921 11:02

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.