Brookside Pomegranate Dark Chocolate 198 g
Brookside Pomegranate Dark Chocolate 198 g
Brookside Pomegranate Dark Chocolate 198 g
Brookside Pomegranate Dark Chocolate 198 g

Brookside Pomegranate Dark Chocolate

198 g
1 Anmeldelser
Der er desværre ikke nok varer på lager
39,95 kr.

(201,77 kr. kg)

Inkl. moms

Brookside chokolade med sine eksotiske frugter udvalgt fra forskellige lande i verden udgør den specielle og uimodståelige chokolade, som skal prøves! Kan spises som tilbehør til en kop te/kaffe, spises som dessert, eller bare spises fordi, den skal prøves!

Ingredienser
sukker, chokolade, kakaosmør, MÆLKefedt, kakao, SOJAlecithin [E322], MÆLK, salt, naturlige aromaer, vanilje, majssirup, koncentreret frugtsaft, koncentreret granatæblejuice, æblesaftkoncentrat, tranebærjuice faststoffer, citronsaftfaststoffer, maltodextrin, pektin [E440], rapsolie, æblesyre [E296], tapioca dextrin, natriumhydrogencarbonat [E500], trinatrium citrat / mononatriumcitrat [E331], ascorbinsyre (C-vitamin) [E300], citronsyre [E330], shellak [E904]
Allergener (indeholder)
Mælk, Soja
Allergener (kan indeholde)
Nødder
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Canada
Tilsætningsstoffer
Ingen kunstige farvestoffer, Ingen kunstige smagsstoffer
Farve
Sort
Smag
Granatæble
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1813 KJ / 433 Kcal. Protein: 3,3 g. Kulhydrat: 70 g. -heraf sukkerarter: 56,7 g. Fedt: 20 g. -heraf mættede fedtsyrer: 11,7 g. Kostfibre: 3,3 g. Salt: 0,38 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

Mørke lækkerier i elegant ydre
Dejligt med mørk chokolade. Kernen er lidt ligesom en blanding af en jellybean og tørret frugt. Måske jeg havde håbet på lidt mere tørret frugt-agtigt. Den har i øvrigt en suk form og et elegant ydre
d.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.