Brookside Acai Blueberry Dark Chocolate 198 g
Brookside Acai Blueberry Dark Chocolate 198 g
Brookside Acai Blueberry Dark Chocolate 198 g
Brookside Acai Blueberry Dark Chocolate 198 g

Brookside Acai Blueberry Dark Chocolate

198 g
1 Anmeldelser
Der er desværre ikke nok varer på lager
39,95 kr.

(201,77 kr. kg)

Inkl. moms

Brookside chokolade med sine eksotiske frugter udvalgt fra forskellige lande i verden udgør den specielle og uimodståelige chokolade, som skal prøves! Prøv denne mørk chokolade med blåbær smag. Kan spises som tilbehør til en kop te/kaffe, spises som dessert, eller bare spises fordi, den skal prøves! 

Allergener (indeholder)
Mælk, Soja
Allergener (kan indeholde)
Nødder
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Canada
Farve
Sort
Smag
Blåbær
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

Lækkert mørkt chokolade
Disse chokolade er så lækker. Jeg kan ikke få nok af dem. Det er vigtigt at bemærke, at det ikke tørret frugt som er dækket i mørk chokolade, men aromatiseret gelatine. Dybest set er det en blåbær jelly beans som er dækket i mørk chokolade. Har du prøvet dem en gang, vil du helt sikkert købe dem igen. Jeg ved, at jeg vil gør.
d.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.