Big Hunk 50 g
Big Hunk 50 g
Big Hunk 50 g
Big Hunk 50 g
  Big Hunk 50 g
  Big Hunk 50 g
  Big Hunk 50 g
  Big Hunk 50 g

  Big Hunk

  50 g
  Ikke på lager
  14,95 kr.
  Inkl. moms

  Big Hunk er en nougatbar, som er sødet med honning og indeholder hele, ristede jordnødder. Der er flere måder, du kan spise en Big Hunk på – enten som den er lige fra pakken, eller når den har været på køl, kan du slå på den med en hammer og spise alle de småstykker, der kommer ud af det. Alternativt kan du komme den i mikrobølgeovnen i 5-10 sekunder og dermed opleve den bløde og tyggevenlige guffeliguf.

  Ingredienser
  majssirup, sukker, JORDNØDDER, honning, ÆGGEhvide, kokosolie, salt, kunstige aromastoffer, SOJAlecithin [E322]
  Allergener (indeholder)
  Jordnødder, Æg, Soja
  Allergener (kan indeholde)
  Æg, Mælk, Nødder, Glute​n, ​Jordnødder
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Mærkninger
  Kosher
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1925 KJ / 460 Kcal. Protein: 6 g. Kulhydrat: 88 g. -heraf sukkerarter: 58 g. Fedt: 6 g. -heraf mættede fedtsyrer: 2 g. Kostfibre: 2 g. Salt: 0,75 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken