Australske chokolade

13 varer
Viser 1 - 13 af 13 produkter
 • Arnott's Tim Tam Chewy Caramel Arnott's Tim Tam Chewy Caramel
  Available
  Arnott's Tim Tam Chewy Caramel
  175 g

  Oplev den bløde og sprøde tekstur, der kommer af en unik kombination af tre lag kiks med creme fyld omgivet af chokoladerig lækkerhed. Chokolade på ydersiden og en sprød inderside, lækker over det hele. Opdag en kiks der er så unik, så latterlig fantastisk, at du vil få lyst til at dele den! Lavet med stolthed i Australien.

  39,95 DKK
 • Arnott's Tim Tam Dark
  Available
  Arnott's Tim Tam Dark
  200 g

  Lækker mørk chokoladecreme sandwichet mellem to sprøde kiks, kærligt omgivet af Arnott’s Rigtige Mørke Chokolade.

  39,95 DKK
 • Arnott's Tim Tam White Arnott's Tim Tam White
  Available
  Arnott's Tim Tam White
  165 g

  ”Den mest uimodståelige chokoladekiks”! Hver pakke indeholder 9 Tim Tams, hver kiks består af to lag kiks adskilt af en cremet fyld, der derefter er omgivet af vidunderlig hvid chokolade. Arnott’s har skabt det modsatte af deres originale Tim Tams, og det er i sandhed en hvid chokoladeelskers drømmekiks.

  39,95 DKK
 • Arnott's Tim Tam Original Arnott's Tim Tam Original
  Available
  Arnott's Tim Tam Original
  200 g

  Cremen der er brugt i Tim Tams er en delikat blanding af vanilje, smør og chokolade, der komplimenterer kiksen og chokoladen. Det er denne unikke creme, der adskiller Tim Tam fra andre chokoladekikse.

  39,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Cadbury Chocolate Fish Cadbury Chocolate Fish
  Available
  Cadbury Chocolate Fish
  20 g

  Når vores chokolademagere hører rygter om en fisk lavet med lyserød skumfidus omgivet af fyldig mørk chokolade vil de øjeblikkelig rejse ud for at finde den. Og finde det gjorde de sgu, selvom de ikke vil fortælle hvor. Men det gør os ikke så meget, så længe vi kan nyde alt den lyserøde chokoladerige lækkerhed.

  9,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Cadbury Jaffas
  Available
  Cadbury Jaffas
  180 g

  En af vores mest senior slikmagere er betroet med den hellige opgave at skabe denne klassiske Kiwi favorit. Cadbury Jaffas er en perfekt sfære af chokolade-appelsin Kiwi godhed, der er ideel til at rulle rundt i munden (eller ned af gangen).

  34,95 DKK
 • Cadbury Cherry Ripe Cadbury Cherry Ripe
  Available
  Cadbury Cherry Ripe
  52 g

  Den modne, saftige kirsebær og bløde kokos begravet i tyk Old Gold mørk chokolade sikrer en unik smagsoplevelse. Cherry Ripe, Australiens ældste chokoladebar, tilbyder et overvældende og fyldigt lækkeri.

  19,95 DKK
 • Nestle Violet Crumble Nestle Violet Crumble
  Available
  Nestle Violet Crumble
  50 g

  ‘It’s the way it shatters that matters’ Nestle Violet Crumble har en knasende bikageindre omgivet af to lag cremet chokolade. Lige siden den først blev lavet i 1913 har den være en af Australiens yndlings chokoladebarer.

  19,95 DKK
 • Pineapple Lumps Pineapple Lumps
  Available
  Pineapple Lumps
  140 g

  Hvem ville have troet tilbage i 1935, at en fjoget smagskombination af ananas og chokolade ville virke fantastisk? Kiwi-folket gjorde og de udførte et godt arbejde. Det er derfor deres Pineapple Lumps slikkepinde er naturlige skatte. Vil du mingle med mere farverige karakterer? Kast dig ud i Pascall Pineapple Lumps.

  34,95 DKK
 • Nestle Peppermint Crisp Nestle Peppermint Crisp
  Available
  Nestle Peppermint Crisp
  35 g

  Den kølige, friske, mynte smag i PEPPERMINT CRISP vil tage pusten fra dig. Cremet mælkechokolade omkring en sprød pebermyntefyld. 

  19,94 DKK
 • Cadbury Pinky Cadbury Pinky
  Available
  Cadbury Pinky
  40 g

  Med dets luftige skumfidushjerte og lette Cadbury mælkechokolade og karamel ydre vil du komme til at tro, at dette er, hvad skyer under en perfekt lyserød solnedgang smager af. 

  19,95 DKK
 • Cadbury Mighty Perky Nana Cadbury Mighty Perky Nana
  Available
  Cadbury Mighty Perky Nana
  45 g

  Chokoladebar med banansmag omgivet af lækker Cadbury mælkechokolade. 

  19,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere