Arnott's Tim Tam Original 200 g
Arnott's Tim Tam Original 200 g
Arnott's Tim Tam Original 200 g
Arnott's Tim Tam Original 200 g
  Arnott's Tim Tam Original 200 g
  Arnott's Tim Tam Original 200 g
  Arnott's Tim Tam Original 200 g
  Arnott's Tim Tam Original 200 g

  Arnott's Tim Tam Original

  1 Anmeldelser
  200 g
  Ikke på lager
  44,95 kr.
  Inkl. moms

  Cremen, der er brugt i Tim Tams er en delikat blanding af vanilje, smør og chokolade, der komplimenterer kiksen og chokoladen. Det er denne unikke creme, der adskiller Tim Tam fra andre chokoladekiks.

  Ingredienser
  MÆLKechokolade, sukker, MÆLKefaststoffer , kakaosmør, kakaomasse, SOJAlecithin [E322], polyglycerolpolyricinoleat [E476], aromaer, HVEDEmel, palmeolie, lys sirup, karamel [E150a], rødbedefarve [E162], ponceau 4R (cochineal red A) [E124] *, annatobusken / bixin [E160b], kakaopulver, salt, bagepulver
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Mælk, Soja
  Allergener (kan indeholde)
  Nødder, ​Jordnødder, Æg, Sesamfrø
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Australien
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2180 KJ / 521 Kcal. Protein: 4,5 g. Kulhydrat: 64,4 g. -heraf sukkerarter: 44,8 g. Fedt: 26,9 g. -heraf mættede fedtsyrer: 15 g. Kostfibre: 1,6 g. Salt: 0,158 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  Verdens bedste. yummu
  Verdens bedste chokolade/kiks. yummu
  d.

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken