Arnott's Tim Tam Chocolate Mint 160 g
Arnott's Tim Tam Chocolate Mint 160 g
  Arnott's Tim Tam Chocolate Mint 160 g
  Arnott's Tim Tam Chocolate Mint 160 g

  Arnott's Tim Tam Chocolate Mint

  160 g
  På lager
  44,95 kr.
  Inkl. moms

  Tim Tams version af den klassiske Mint Slice! En sprød chokoladekiks med et blødt, mintagtigt, cremet indre omgivet af perfekt mørk chokolade! Ideel efter middag!

  En australsk eksportvare. Arnott's TimTam Dark Mint Biscuits er en lækker oplevelse. Nyd den alene eller sammen med varm chokolade for at fremhæve mintsmagen i disse sprøde kiks.

  Ingredienser
  sukker, HVEDEmel, delvist hydrogeneret palmeolie, kakaomasse, MÆLKefaststoffer , glukosesirup, lys sirup, kakaosmør, skummetMÆLKspulver, kakaopulver, karamel [E150a], SOJAlecithin [E322], polyglycerolpolyricinoleat [E476], salt, bagepulver, pebermynteolie, aromaer
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Mælk, Soja
  Allergener (kan indeholde)
  Æg, Nødder, ​Jordnødder, Sesamfrø
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Australien
  Smag
  Mynte/Mint/Pebermynte
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2159 KJ / 516 Kcal. Protein: 4,5 g. Kulhydrat: 61,7 g. -heraf sukkerarter: 41,9 g. Fedt: 27,3 g. -heraf mættede fedtsyrer: 15 g. Kostfibre: 3 g. Salt: 0,162 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  22-12-2020

  Batchkode :

  K 14:01

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken