Annabelles Rocky Road 51 g
Annabelles Rocky Road 51 g
Annabelles Rocky Road 51 g
  Annabelles Rocky Road 51 g
  Annabelles Rocky Road 51 g
  Annabelles Rocky Road 51 g

  Annabelles Rocky Road

  51 g
  Ikke på lager
  15,95 kr.
  Inkl. moms

  Annabelles Rocky Road barer er håndlavede i Californien, USA af Annabelle Candy Company. Denne klassiske, amerikanske kombination af skumfidus, chokolade og ristede nødder er indpakket for din fornøjelses skyld i en 51 g bar. Den kraftige mælkechokolade toppet med cashewnødder er velbalanceret med en skumfiduskerne for at give dig en perfekt mundfuld i hver bid.

  Ingredienser
  MÆLKechokolade, sukker, majssirup, CASHEWNØDDER, HVEDEmel, BYGmaltekstrakt, MÆLK, salt, natriumhydrogencarbonat [E500], delvist hydrogeneret palmekerneolie, kokosolie, kakaopulver, vallepulver (fra MÆLK), skummetMÆLK, SOJAlecithin [E322], vanillin, sorbitol/sorbitolsirup [E420], gelatine, glycerol [E422], kunstige aromastoffer, kakaosmør, SØDMÆLKspulver, naturlig vanilje ekstrakt
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Mælk, Nødder, Soja
  Allergener (kan indeholde)
  Æg, ​Jordnødder
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Fri for svovldioxid, Fri for sesamfrø
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1969 KJ / 471 Kcal. Protein: 3,9 g. Kulhydrat: 66,7 g. -heraf sukkerarter: 49 g. Fedt: 21,6 g. -heraf mættede fedtsyrer: 7,8 g. Kostfibre: 2 g. Salt: 0,2 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken