Æsker og dåser

6 varer
Viser 1 - 6 af 6 produkter
 • Nutella B-ready Nutella B-ready
  Available
  Nutella B-ready
  152.8 g

  Vaflen har en baguette form. Dets lette saltede smag opløfter Nutella smagen. Med Nutella B-ready kan din morgenmad blive knasende eller blød, hvis du dypper den i din mælk eller i din varme drink. 

  54,95 DKK
 • Reese's Pieces Theatre Box Reese's Pieces Theatre Box
  Available
  Reese's Pieces Theatre Box
  113 g

  Reese's Pieces er små klatter af peanut butter omgivet af en sprød slikskal. De kommer i gule, brune og orange farver (ligesom Reese’s logo). Denne 113g teaterboks vil med sikkerhed tilfredsstille din peanut butter trang for en stund – deling er valgfri! 

  17,95 DKK
 • Kinder Friends Kinder Friends
  Available
  Kinder Friends
  200 g

  Ferrero Kinder Friends er små og smagfulde chokolade-hærdet slik: børns favorit. Til vennerne af Kinder chocolade, Kinder Country, Kinder Bueno, Kinder Chocobons her er en pakke med mini-lækkerier. De 34 stykker er individuelt indpakkede og ideelle som snacks, du kan dele med vennerne og hele familien! 

  44,95 DKK
 • Poppets Chewy Toffee
  Available
  Poppets Chewy Toffee
  40 g

  Med dets lækre indre og ydre er Paynes Poppets Chewy Toffee en chokolade-omgivet slik, der med sikkerhed vil fryde dem med en sød tand. En chewy karamel indre omgivet af en cremet chokoladeskal, der skaber en herlig fornøjelse, elsket af generationer. 

  9,95 DKK
 • Poppets Mint Creams
  Available
  Poppets Mint Creams
  40 g

  For en vinder kombination prøv Paynes Poppets Mint Creams – lækker mintcreme omgivet af mørk chokolade. Den fantastiske smag af mint og mørk chokolade vil eksplodere i din mund ved hvert mundfuld. Disse udgør den perfekte snack under en filmaften eller på en lang rejse. 

  9,95 DKK
 • Cadbury Milk Tray Chocolate Box Cadbury Milk Tray Chocolate Box
  Available
  Cadbury Milk Tray Chocolate Box
  180 g

  Milk Tray blev først lanceret i 1915 og er siden da forblevet et kæmpe populært chokolade sortiment - perfekt til at dele ud af under familiesammenkomster og også som en vidunderlig gave til Cadbury mælkechokolade-elskere… Chokoladerne i dette sortiment indeholder et udvalg af savl-fremkaldende fyld - herunder nødder, karamel, jordbær, fudge og appelsin.

  64,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere