Æsker og dåser

8 varer
Viser 1 - 8 af 8 produkter
 • Reese's Pieces Theatre Box Reese's Pieces Theatre Box
  Available
  Reese's Pieces Theatre Box
  113 g

  Reese's Pieces er små klatter af peanut butter omgivet af en sprød slikskal. De kommer i gule, brune og orange farver (ligesom Reese’s logo). Denne 113g teaterboks vil med sikkerhed tilfredsstille din peanut butter trang for en stund – deling er valgfri! 

  17,95 DKK
 • Whoppers Strawberry Milkshake Whoppers Strawberry Milkshake
  Available
  Whoppers Strawberry Milkshake
  113 g

  Tag de originale Whopper Malted Milk Ball, smid noget skummet, lækker jordbærmilkshakesmag i og få dig en fantastisk slik, du vil ønske mere og mere af. 

  19,95 DKK
 • Poppets Chewy Toffee
  Available
  Poppets Chewy Toffee
  40 g

  Med dets lækre indre og ydre er Paynes Poppets Chewy Toffee en chokolade-omgivet slik, der med sikkerhed vil fryde dem med en sød tand. En chewy karamel indre omgivet af en cremet chokoladeskal, der skaber en herlig fornøjelse, elsket af generationer. 

  9,95 DKK
 • Poppets Mint Creams
  Available
  Poppets Mint Creams
  40 g

  For en vinder kombination prøv Paynes Poppets Mint Creams – lækker mintcreme omgivet af mørk chokolade. Den fantastiske smag af mint og mørk chokolade vil eksplodere i din mund ved hvert mundfuld. Disse udgør den perfekte snack under en filmaften eller på en lang rejse. 

  9,95 DKK
 • Moon Pie Bites Theatre Box Moon Pie Bites Theatre Box
  Available
  Moon Pie Bites Theatre Box
  88 g

  Lækre slikfornøjelser kombinerer klassisk graham skumfidus og chokoladesmag i en velsmagende mundfuldstor lækkeri, der simpelthen hører til en anden verden! Perfekte mini snackstykker! Det er sjovere i en enkel mundfuld! 

  19,95 DKK
 • Cadbury Milk Tray Chocolate Box Cadbury Milk Tray Chocolate Box
  Available
  Cadbury Milk Tray Chocolate Box
  180 g

  Milk Tray blev først lanceret i 1915 og er siden da forblevet et kæmpe populært chokolade sortiment - perfekt til at dele ud af under familiesammenkomster og også som en vidunderlig gave til Cadbury mælkechokolade-elskere… Chokoladerne i dette sortiment indeholder et udvalg af savl-fremkaldende fyld - herunder nødder, karamel, jordbær, fudge og appelsin.

  64,95 DKK
 • Junior Mints Junior Mints
  Available
  Junior Mints
  52 g

  Når din søde tand efterspørger den fyldige smag af mørk chokolade og den kølige, friske smag af pebermynte er der ingen grund til at vælge mellem de to: ræk ud efter Junior Mints. 

  14,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere