Æsker og dåser

19 varer
Viser 1 - 19 af 19 produkter
 • Nutella B-ready Nutella B-ready
  Available
  Nutella B-ready
  152.8 g

  Vaflen har en baguette form. Dets lette saltede smag opløfter Nutella smagen. Med Nutella B-ready kan din morgenmad blive knasende eller blød, hvis du dypper den i din mælk eller i din varme drink. 

  54,95 DKK
 • Reese's Pieces Theatre Box Reese's Pieces Theatre Box
  Available
  Reese's Pieces Theatre Box
  113 g

  Reese's Pieces er små klatter af peanut butter omgivet af en sprød slikskal. De kommer i gule, brune og orange farver (ligesom Reese’s logo). Denne 113g teaterboks vil med sikkerhed tilfredsstille din peanut butter trang for en stund – deling er valgfri! 

  17,95 DKK
 • Kinder Friends Kinder Friends
  Available
  Kinder Friends
  200 g

  Ferrero Kinder Friends er små og smagfulde chokolade-hærdet slik: børns favorit. Til vennerne af Kinder chocolade, Kinder Country, Kinder Bueno, Kinder Chocobons her er en pakke med mini-lækkerier. De 34 stykker er individuelt indpakkede og ideelle som snacks, du kan dele med vennerne og hele familien! 

  44,95 DKK
 • Cadbury Heroes
  Available
  Cadbury Heroes
  185 g

  39,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Whoppers Strawberry Milkshake Whoppers Strawberry Milkshake
  Available
  Whoppers Strawberry Milkshake
  113 g

  Tag de originale Whopper Malted Milk Ball, smid noget skummet, lækker jordbærmilkshakesmag i og få dig en fantastisk slik, du vil ønske mere og mere af. 

  24,95 DKK
 • Hersheys Milk Duds Hersheys Milk Duds
  Available
  Hersheys Milk Duds
  141 g

  Lækre mundfuldstore stykker chokolade omgivet af karamel i en større boks. Milk Duds er perfekte snacks til en aften i biografen eller til en enhver anden tid. Gå ikke glip af Dud oplevelsen, prøv allerede nogle i dag og tag del i det sjove!

  24,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Poppets Chewy Toffee
  Available
  Poppets Chewy Toffee
  40 g

  Med dets lækre indre og ydre er Paynes Poppets Chewy Toffee en chokolade-omgivet slik, der med sikkerhed vil fryde dem med en sød tand. En chewy karamel indre omgivet af en cremet chokoladeskal, der skaber en herlig fornøjelse, elsket af generationer. 

  9,95 DKK
 • Poppets Mint Creams
  Available
  Poppets Mint Creams
  40 g

  For en vinder kombination prøv Paynes Poppets Mint Creams – lækker mintcreme omgivet af mørk chokolade. Den fantastiske smag af mint og mørk chokolade vil eksplodere i din mund ved hvert mundfuld. Disse udgør den perfekte snack under en filmaften eller på en lang rejse. 

  9,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Moon Pie Bites Theatre Box Moon Pie Bites Theatre Box
  Available
  Moon Pie Bites Theatre Box
  88 g

  Lækre slikfornøjelser kombinerer klassisk graham skumfidus og chokoladesmag i en velsmagende mundfuldstor lækkeri, der simpelthen hører til en anden verden! Perfekte mini snackstykker! Det er sjovere i en enkel mundfuld! 

  19,95 DKK
 • GALAXY Christmas Collection Large Selection Box GALAXY Christmas Collection Large Selection Box
  Available
  GALAXY Christmas Collection Large Selection Box
  259 g

  Hvis du leder efter en virkelig elegant jule-chokoladepakke, er du kommet det rette sted med Galaxy Collection Selection Box. Dette festlige udvalg af chokolader er uimodståelig lækkert. Galaxy Collection Selection Box indeholder syv silkebløde chokolade lækkerier, du kan dele med resten af din familie eller gemme til dig selv. 

  49,95 DKK
 • Whoppers The Original Whoppers The Original
  Available
  Whoppers The Original
  141 g

  Whoppers, de originale maltede mælkebolde, er stadig perfekte lækkerier til at snuppe før en film eller til at blande ind i din is. Smid en på tungen og lad smagen blandes ind! 

  24,95 DKK
 • Sugar Babies Caramel Crunch
  Available
  Sugar Babies Caramel Crunch
  113 g

  Charms Sugar Babies er blevet fuldstændig festlige for at skabe denne sæson lækkeri! Disse mælkechokolade-karameller er ikke længere omgivet med deres velkendte brune farve, men har i stedet fået en slikskål med enten rød, grøn eller hvid farve! Disse 113g pakker er ideelle for Sugar Babies fans denne jul eller som en strålende tilføjelse til din slikskål! 

  24,95 DKK
 • Reese's Miniatures Candy Cane
  Available
  Reese's Miniatures Candy Cane
  79 g

  Reese’s verdenskendte peanut butter cups er blevet skrumpede ind og pakket ind i denne festlige højtid Julestok! Det gør den til den perfekte gave i Julesokken eller gave til enhver Reese’s fan nu til jul. Julestokken kan genbruges som en morsom og festlig beholder efter al chokoladen er væk. 

  39,95 DKK
 • Whoppers Dinosaur Eggs
  Available
  Whoppers Dinosaur Eggs
  113 g

  Whoppers fans kan fryde sig i denne festigle højtidssæson over disse morsomme dinosauræg Whoppers! Nyd den sprøde, maltede slik omgivet af blød mælkechokolade pudset til med en slikskal. 

  24,95 DKK
 • Pac-Man Chocolate Creme Sticks Pac-Man Chocolate Creme Sticks
  Available
  Pac-Man Chocolate Creme Sticks
  36 g

  Disse mælkechokolade Pocky stænger er lækre og har fantastisk 80’er Pac Man kunst på pakken! De smager supert, og pakken vil se fantastisk ud på hylden efterfølgende. En fantastisk gave til gamere 

  24,95 DKK
 • Shopkins Strawberry Creme Sticks
  Available
  Shopkins Strawberry Creme Sticks
  36 g

  Shopkins er et udvalg af kære og sjove samlebare legetøj – og deres udvalg af lækker slik er intet andet! Perfekte som små godbidder eller i en gavepose! Velsmagende, sprøde kiksstænger omgivet af hvid chokolade med jordbærsmag. 

  24,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere