Æsker og dåser

6 varer
Viser 1 - 6 af 6 produkter
 • Nutella B-ready Nutella B-ready
  Available
  Nutella B-ready
  152.8 g

  Vaflen har en baguette form. Dets lette saltede smag opløfter Nutella smagen. Med Nutella B-ready kan din morgenmad blive knasende eller blød, hvis du dypper den i din mælk eller i din varme drink. 

  54,95 DKK
 • Kinder Friends Kinder Friends
  Available
  Kinder Friends
  200 g

  Ferrero Kinder Friends er små og smagfulde chokolade-hærdet slik: børns favorit. Til vennerne af Kinder chocolade, Kinder Country, Kinder Bueno, Kinder Chocobons her er en pakke med mini-lækkerier. De 34 stykker er individuelt indpakkede og ideelle som snacks, du kan dele med vennerne og hele familien! 

  44,95 DKK
 • Whoppers Strawberry Milkshake Whoppers Strawberry Milkshake
  Available
  Whoppers Strawberry Milkshake
  113 g

  Tag de originale Whopper Malted Milk Ball, smid noget skummet, lækker jordbærmilkshakesmag i og få dig en fantastisk slik, du vil ønske mere og mere af. 

  19,95 DKK
 • Hersheys Milk Duds Hersheys Milk Duds
  Available
  Hersheys Milk Duds
  141 g

  Lækre mundfuldstore stykker chokolade omgivet af karamel i en større boks. Milk Duds er perfekte snacks til en aften i biografen eller til en enhver anden tid. Gå ikke glip af Dud oplevelsen, prøv allerede nogle i dag og tag del i det sjove!

  19,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Moon Pie Bites Theatre Box Moon Pie Bites Theatre Box
  Available
  Moon Pie Bites Theatre Box
  88 g

  Lækre slikfornøjelser kombinerer klassisk graham skumfidus og chokoladesmag i en velsmagende mundfuldstor lækkeri, der simpelthen hører til en anden verden! Perfekte mini snackstykker! Det er sjovere i en enkel mundfuld! 

  19,95 DKK
 • Muddy Bears Muddy Bears
  Available
  Muddy Bears
  88 g

  Kunne du forestille dig 2 lækre smag kombineret? Forestil dig vingummibamser, der flyder i en bunke cremet mælkechokolade. Dette er uden tvivl en af de mest kreative slik, der nogensinde har ramt hylderne i årtier! 

  19,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere