AERO Peppermint Sharing Block 100 g
AERO Peppermint Sharing Block 100 g
  AERO Peppermint Sharing Block 100 g
  AERO Peppermint Sharing Block 100 g

  AERO Peppermint Sharing Block

  1 Anmeldelser
  90 g
  På lager
  24,95 kr.
  Inkl. moms

  Blød mælkechokolade fyldt med pebermyntesmagende bobler. AERO Mint Chocolate Bubbly Bar giver et øjeblik af boblende nydelse med et forfriskende perbermyntetwist. AERO's karakteristiske, boblende tekstur og smag efterlader dig med en opløftet følelse og et øjebliks boblende nydelse.

  Ingredienser
  MÆLKechokolade, sukker, tørret helMÆLK, kakaomasse, kakaosmør, vegetabilsk fedtstof, palmefedt, sheasmør, illipefedt, mango kernel, kokum, salfedt, laktose og proteiner fra valle (fra MÆLK), vallepulver (fra MÆLK), emulgator (solsikkelecithin), smørfedt (fra MÆLK), aromaer, skummetMÆLK, chlorophyl-kobber-komplex og chlorophyllin-kobber-komplex [E141], curcumin (gurkemejefarve) [E100]
  Allergener (indeholder)
  Mælk
  Allergener (kan indeholde)
  Nødder, ​Jordnødder, Soja
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Tilsætningsstoffer
  Ingen kunstige farvestoffer, Ingen kunstige konserveringsmidler, Ingen kunstige smagsstoffer
  Smag
  Mynte/Mint/Pebermynte
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  Lige tilpas
  Lækker mint smag, og dejligt med en større plade.
  d.

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  31-10-2021

  Batchkode :

  10221012 16:43

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken