Aero Mint Chocolate Bar 36 g
  Aero Peppermint Chocolate Bar
  Aero Mint Chocolate Bar 36 g
  Aero Peppermint Chocolate Bar
  Aero Peppermint Chocolate Bar

  Aero Peppermint Chocolate Bar

  2 Anmeldelser
  36 g
  På lager
  11,95 kr.

  (331,94 kr. kg)

  Inkl. moms

  Blød mælkechokolade fyldt med pebermyntesmagende bobler. AERO Mint Chocolate Bubbly Bar giver dig en oplevelse af boblende nydelse med et forfriskende perbermyntetwist. AERO's karakteristiske boblende tekstur og smag efterlader dig med en opløftet følelse og et øjeblik af boblende nydelse. Aero Mint er en fantastisk chokoladebar, som er produceret i England, og denne variant er måske ligefrem mere populær end varianten med mælkechokolade. Pebermyntebaren indeholder forfriskende mintfyld, som er fuld af bittesmå luftbobler og baren er dækket med et tykt lag af cremet mælkechokolade.

  Varebetegnelsen
  Blød mælkechokoladebar fyldt med pebermyntesmag
  Ingredienser:
  sukker, vegetabilske fedtstoffer (palme / Shea/ salfedt/ illipefedt/ kokum Gurgi/ mango Kernel, solsikke), laktose og proteiner fra valle (fra MÆLK), vallepulver (fra MÆLK), tørret sødMÆLK, kakaomasse, skummetMÆLKspulver, kakaosmør, smørfedt (fra MÆLK), emulgator (solsikkelecithin), naturlige aromaer, farvestoffer: E141, E100
  Allergener (indeholder)
  Mælk
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Tilsætningsstoffer
  Ingen kunstige farvestoffer, Ingen kunstige smagsstoffer, Ingen kunstige konserveringsmidler
  Farve
  Grøn, Brun
  Smag
  Pebermynte, Chokolade
  Chokoladetype
  Mælkechokolade
  Nettovægt
  36 g
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2222 KJ / 531 Kcal. Protein: 5,4 g. Kulhydrat: 61,6 g. -heraf sukkerarter: 60,8 g. Fedt: 28,9 g. -heraf mættede fedtsyrer: 17,1 g. Kostfibre: 1,1 g. Salt: 0,25 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  2 Anmeldelser

  Lækker mint
  God lille bar, hvis man er til mint.
  d.

  De er okay
  Min kone elsker dem der pebermynte bar. Jeg er mindre glad for det, fordi jeg ikke kan lide store bidder af hårde ting i mit chokolade.
  d.

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  31-01-2022

  Batchkode :

  1097037122 00:35

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken