AERO Orange Sharing Block 100 g
AERO Orange Sharing Block 100 g

AERO Orange Sharing Block

100 g
19,95 kr.

(199,50 kr. kg)

Inkl. moms

AERO Orange Bubbly Bar tilbyder dig en opløftende kombination af let boblende chokolade og forfriskende appelsinsmag. Aero Orange er med den karakteristiske, boblende tekstur du kender, og smagen giver dig følelsen af at gøre verden til et boblende sted.

Ingredienser
sukker, vegetabilsk fedtstof, palmefedt, sheasmør, illipefedt, mango kernel, kokum, salfedt, tørret helMÆLK, laktose og proteiner fra valle (fra MÆLK), vallepulver (fra MÆLK), kakaomasse, kakaosmør, skummetMÆLKspulver, emulgator (solsikkelecithin), naturlige aromaer, paprikaekstrakt [E160c]
Allergener (indeholder)
Mælk
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Storbritannien
Mærkninger
Egnet for vegetarer
Tilsætningsstoffer
Ingen kunstige farvestoffer, Ingen kunstige konserveringsmidler, Ingen kunstige smagsstoffer
Smag
Appelsin
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 2243 KJ / 537 Kcal. Protein: 5 g. Kulhydrat: 61,1 g. -heraf sukkerarter: 60,2 g. Fedt: 30 g. -heraf mættede fedtsyrer: 17,6 g. Kostfibre: 1,1 g. Salt: 0,22 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

Sporbarhed:

Bedst før :

31-05-2020

Batchkode :

92421012 09:44

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.