Aero Mint Chocolate Bar 36 g Expand

Aero Mint Chocolate Bar

2 Anmeldelser
Aero Aero

36 g

7613035058347

Ny

Blød mælkechokolade fyldt med pebermyntesmagende bobler. AERO Mint Chocolate Bubbly Bar giver dig en oplevelse af boblende nydelse med et forfriskende perbermyntetwist. AERO's karakteristiske boblende tekstur og smag efterlader dig med en opløftet følelse og et øjeblik af boblende nydelse.

Flere detaljer

10,95 DKK

inkl. moms

304,17 DKK pr. kg

Ved at købe denne vare kan du samle op til 1 loyalitetspoint. Din indkøbskurv total 1 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 0,40 DKK.

Aero Mint er en fantastisk chokoladebar, som er produceret i England, og denne variant er måske ligefrem mere populær end varianten med mælkechokolade. Pebermyntebaren indeholder forfriskende mintfyld, som er fuld af bittesmå luftbobler og baren er dækket med et tykt lag af cremet mælkechokolade.

Allergener (indeholder)Mælk
OpbevaringsforskriftTørt og køligt
OprindelseslandStorbritannien
MærkningerEgnet for vegetarer
FarveGrøn, Brun
SmagMynte/Mint/Pebermynte, Chokolade
Bedømmelse 
11-10-2017

Lækker mint

God lille bar, hvis man er til mint.

  Bedømmelse 
  04-03-2016

  De er okay

  Min kone elsker dem der pebermynte bar. Jeg er mindre glad for det, fordi jeg ikke kan lide store bidder af hårde ting i mit chokolade.

   Skriv en anmeldelse! !

   Skriv en anmeldelse

   Sporbarhed:

   Batchnummer :

   Varedeklaration

   Acceptér

   iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere