Aero Milk Chocolate Bar 36 g
Aero Milk Chocolate Bar 36 g
Aero Milk Chocolate Bar 36 g
  Aero Milk Chocolate Bar
  Aero Milk Chocolate Bar 36 g
  Aero Milk Chocolate Bar 36 g
  Aero Milk Chocolate Bar 36 g

  Aero Milk Chocolate Bar

  2 Anmeldelser
  36 g
  På lager
  11,95 kr.

  (331,94 kr. kg)

  Inkl. moms

  Bobler af mælkechokolade omgivet af blød mælkechokolade, uden kunstige farver. To portioner pr bar. Nyd et øjeblik af boblende glæde. Definitionen af boblende lykke: Blød og cremet mælkechokolade, som smelter i din mund!

  Varebetegnelsen
  Mælkechokoladebar
  Ingredienser:
  sukker, tørret sødMÆLK, kakaomasse, kakaosmør, laktose og proteiner fra valle (fra MÆLK), vallepulver (fra MÆLK), skummetMÆLKspulver, vegetabilske fedtstoffer (palme/Shea/salfedt/illipefedt/kokum Gurgi/mango Kernel), emulgator (solsikkelecithin), naturlige aromaer
  Allergener (indeholder)
  Mælk
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Tilsætningsstoffer
  Ingen kunstige farvestoffer, Ingen kunstige konserveringsmidler, Ingen kunstige smagsstoffer
  Farve
  Brun
  Smag
  Chokolade
  Chokoladetype
  Mælkechokolade
  Nettovægt
  36 g
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2197 KJ / 526 Kcal. Protein: 7,4 g. Kulhydrat: 59 g. -heraf sukkerarter: 57,6 g. Fedt: 28,4 g. -heraf mættede fedtsyrer: 16,6 g. Kostfibre: 2,2 g. Salt: 0,27 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  2 Anmeldelser

  Ikke dårlig
  Man skal ikke forvente mere end hvad det er. Det er chokolade med luftbobler i. Det er sådan set det. Den smager rigtig godt, og det er en sjov oplevelse med "boblerne".
  d.

  Meget kedelig
  Ikke den store smag, ud over kakao, og ikke en særlig god kvalitet.
  d.

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  30-11-2021

  Batchkode :

  0331037121 23:11

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken