Aero Milk Chocolate Bar 36 g
Aero Milk Chocolate Bar 36 g
Aero Milk Chocolate Bar 36 g
Aero Milk Chocolate Bar 36 g
Aero Milk Chocolate Bar 36 g
Aero Milk Chocolate Bar 36 g
Aero Milk Chocolate Bar 36 g
Aero Milk Chocolate Bar 36 g

Aero Milk Chocolate Bar

36 g
1 Anmeldelser
10,95 kr.

(304,17 kr. kg)

Inkl. moms

Bobler af mælkechokolade omgivet af blød mælkechokolade, uden kunstige farver. To portioner pr bar. Nyd et øjeblik af boblende glæde. Definitionen af boblende lykke: Blød og cremet mælkechokolade, som smelter i din mund!

Ingredienser
sukker, tørret helMÆLK, kakaomasse, kakaosmør, laktose og proteiner fra valle (fra MÆLK), vallepulver (fra MÆLK), skummetMÆLKspulver, vegetabilsk fedtstof, emulgator (solsikkelecithin)
Allergener (indeholder)
Mælk
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Storbritannien
Mærkninger
Egnet for vegetarer
Tilsætningsstoffer
Ingen kunstige farvestoffer, Ingen kunstige konserveringsmidler, Ingen kunstige smagsstoffer
Farve
Brun
Smag
Chokolade
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 2197 KJ / 526 Kcal. Protein: 7,4 g. Kulhydrat: 59 g. -heraf sukkerarter: 57,6 g. Fedt: 28,4 g. -heraf mættede fedtsyrer: 16,6 g. Kostfibre: 2,2 g. Salt: 0,27 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

Meget kedelig
Ikke den store smag, ud over kakao, og ikke en særlig god kvalitet.
d.

Sporbarhed:

Bedst før :

31-05-2019

Batchkode :

81211012 11:22

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.