AERO Bubbles Mint Bag 80 g
AERO Bubbles Mint Bag 80 g
  AERO Bubbles Mint Bag 80 g
  AERO Bubbles Mint Bag 80 g

  AERO Bubbles Mint Bag

  1 Anmeldelser
  80 g
  Ikke på lager
  21,95 kr.
  Inkl. moms

  Et luftig center med pebermyntesmag, og en skal der smager halvt af mælkechokolade og halvt af pebermynte.

  Ingredienser
  sukker, vegetabilsk fedtstof, palmefedt, sheasmør, salfedt, illipefedt, kokum, mango kernel, kokosnød, solsikkeolie, laktose og proteiner fra valle (fra MÆLK), vallepulver (fra MÆLK), skummetMÆLKspulver, tørret helMÆLK, kakaomasse, kakaosmør, smørfedt (fra MÆLK), emulgator (solsikkelecithin), arabisk gummi [E414], glukosesirup, aromaer, chlorophyl-kobber-komplex og chlorophyllin-kobber-komplex [E141], curcumin (gurkemejefarve) [E100]
  Allergener (indeholder)
  Mælk
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  Ikke egnet til børn under 4 år.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Tilsætningsstoffer
  Ingen kunstige farvestoffer, Ingen kunstige konserveringsmidler, Ingen kunstige smagsstoffer
  Farve
  Grøn
  Smag
  Mynte/Mint/Pebermynte
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  Virkelig gode
  Nok det bedste Aero produkt, luftigt med med en kraftig mint smag.
  d.

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken